Négy vadiúj képen a Crysis 2

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 17.
  • Képek
Link másolása
Optimista beállítottságú FPS-fanok talán elhihetik, hogy a Crytek legújabb generációs csodája, a Crysis 2 tényleg így fog kinézni, mint azt a legfrissebb képeken láthatjuk. Konzolokon tuti nem, számítógépeken pedig vélhetőleg megeszi reggelire i7-es rendszereket. De legalább barón néz ki.

Hiába ágálnak sokan arról, hogy a brutális grafika nem minden, mégis hathatós ütemben tolják maguk előtt a hardverpiacot a legújabb technológiai csodák. A CryEngine 3 nem pusztán a konzolos eljövetel miatt érdemel pirospontot, hanem azért is, hogy megint rádöbbenjünk: fabatkát sem ér jelenlegi konfigunk. A Crytek elmondása szerint mind a négy alant látható screenshotot ingame jelenetekből lopták, ettől viszont még nem nyugodtunk meg - annyira szívdöglesztően néz ki, hogy komoly fenntartásaink vannak az állítás valódiságával kapcsolatban. De ne legyen igazunk.

 

 

A képeken láthatjuk, amint az idegenek támadásának következtében a Szabadság-szobor romokban áll, valamint megcsodálhatjuk milyen eposzi nagyságot ad a játéknak, amikor egy hatalmas támadó űrhajó közeledik egy felhőkarcoló felé. Nyami!

A Crysis 2 2011. március 25-én jelenik meg Európában (a tengerentúlon két nappal korábban) Xbox 360-ra és PS3-ra, PC-n pedig "egy generációval fejlettebb" látványbeli katarzissal számolhatunk.

53.
53.
gk-staff: +1 warn!
(Szándékos trollkodás hírben / cikkben, méltatlan egy magát picit is komolyan vevő magazinhoz, portálhoz!)
gk-staff: +1 warn!
(értem én , hogy hétvége van, meg gyorsabbak a fórumon trollkodók, mint a moderátorok, de az, hogy ezt rendszeresen hagyjátok, megint csak elszomorító. Nem tudom, hogy direkt azért, hogy legyen forgalom a fórumon, vagy csak lustaságból de ez így akkor is kiábrándító!)

Javaslat: 1.) Legyen hozzászólás értékelés, és aki bizonyos negatív szint alá megy az szankció áldozatává válik ! (pl. két hét hozzászólás eltiltás, harmadik eset után meg akár örökre :)

Javaslat: 2.) Legyen felhasználó warn lista, tudom csúnya dolog másik portálra hivatkozni, de pl. a pcguru 3 warn-os rendszere talán működne itt is, ha valaki képtelen kulturáltan viselkedni az ne rontsa már el a többiek szórakozását.

Sajnálom, de nagyon elszomorítónak tartom ami időnként itt megy és szerintem egy portál esetében nem lehet kifogás, hogy nem ti írjátok azokat a kommenteket. Ezért vannak a moderátorok, hogy ne engedjék elfajulni a dolgokat.
52.
52.
Henry82
47:
Igen, épp ez az és érthetetlen miért mindig ide lyukadnak ki, nem is ez az alaptéma, nem is kérdezte senki, egy játékról van szó, hogy jön ide a PC vs konzol?!?! És ez van minden egyes cikknél!

48:
Szerintem nem betiltani kéne a kommenteket, mert vannak itt értelmes emberek is szép számmal, információkhoz lehet jutni, néha jókat nevetni, kellenek a kommentek, hogy interaktív maradjon az oldal, de a konzol vs pc témát "tabusítani" kellene és mindenkinek levenni a kommentjét aki ilyen témában szólal meg!

50:
Nem rád gondoltam, nem is gondoltam konkétan senkire, maga a jelenség ellen lázadok, hiszen a kommentek nagyrésze szokás szerint erről szól.

Bár ettől a PSfanboy-tól kinyílik a bicska a zsebemben, de ez az én bajom:))

51.
51.
turleysqt
#39: Ezen a kommenten hatalmasat nevettem.Megérte feljönni a GK-ra.
50.
50.
SSJmeszes
#46: Remélem nem rám gondolsz, mert lényegében engem is ez idegesít amit te is le írtál. Én ennek azért adtam már ilyen hangot. Mert nekem is fsz kivan, hogy mindig ezt olvasom, ha egy hasonló hírt írnak és mindenki elkezdi mondani a tömény hülyeséget.:-/
49.
49.
X360_FaNbOy
Ám én azt még mindig nem értem miért enné meg az i7 rendszereket reggelire..Márciusig nem lesz olyan hatalmas fejlődés számítástechnikában ami aztán szétalázná a mostani High-End PCket..
Szerintem ez kicsit meredek kijelentés volt..
48.
48.
felegyi
#46: Bár én is csámcsogtam ez ügyben, megvallom igazad van! Egyetlen dolgot nem bírok, a butaságot... és olvasva a kommenteket, van belőlük szép számmal. Tényleg lépni kellene ez ügyben, vagy kommentek letiltása javallott az erősen vita alapú hírek beküldésénél...
47.
47.
wigyory
46# Igazad van, itt rengeteg szájharcos lobogtatja a saját gépe mellett a zászlaját, és bizonygatja a saját igazát,--csak a játék élményéről feledkeznek el.
46.
46.
Henry82
GK Team miért nem moderáljátok ki ezt a sok majmot akik minden egyes cikknél csak azon tudnak fröcsögni, hogy a PC a jobb vagy a konzol, ki a faszomat érdekli, hogy melyiknek mi tetszik jobban, játszon mindenki amin akar és kussoljon!

Elnézést a stílusért, de rohadtul fel vagyok háborodva, semmi értelme nincs már kommenteket olvasni, úgyis mindig mindenről ide lyukadnak ki!
Meg egyesek egy tetves magyar szót nem tudnak helyesen leírni, de itt baszogatják a másikat amiért nem azt vették ami az ő kedvence, ilyen alacsony még soha nem volt a színvonal.

Ezeket páros lábbal kéne kirúgni innen, maradjon akkor 6 komment minden cikk után, de azt legalább érdemes legyen elolvasni!

45.
45.
NinjaNorb
#41: Ezeknek hiába magyarázol úgyse fognak lemondani a saját igazukról ami van nekik az a jó és ha másnak más van az már egyből szar:'D
44.
44.
felegyi
#42: 2007-es a gépem :)! 3 év... és sok játékot hibátlanul futtatok, nem volt több 120-130k-nál... a jól optimalizált játékok hibátlanul futnak high-on... crysis és társai aligha! Szóval ez csak az optimalizáláson múlik, ott írtam a példát, CoJ :)!
43.
43.
Killerbee
#38: 120k-ból simán össze lehet hozni 1 átlag gamer konfigot, csak jó helyről kell venni. (monitor nélkül)
42.
42.
hakydakillah
a sok szemét között azért találni értelmes kommentet, pl. 18.as szinte mindent megfogalmaztál, amit szerettem volna. Kevés embert ismerek, akinek nincs Pc-je + valamilyen konzolja. Ez nyújtja a tökéletességet, amíg a Pc szebb grafikát nyújt, addig a konzolokra sokkal több, és jobb játék jön, melyeket bárki futtathat, valamilyen hardver-software probléma nélkül. De ezt soha senki nem fogja bevallani.

38. tedd a szívedre a kezed, egy 120k-s gépen a mai napon minden jól fut talán, de fél év múlva, nem lesz gond? 1év múlva még nagyobb, és 1,5év múlva örülni fogsz, ha valami a minimumon fut. + szerintem a Crysis 2-t már eleve nem bírná, max minimumon. 2006ban vettem boxot Pc mellé, és azóta nyugtom van. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénzt kellett volna ölnöm Pc tuningba, hogy az elmúlt 4év összes érdekes játéka legalább közepes minőségben működjön.

De már én is túlságosan belemegyek a témába. Elfelejtitek a lényeget, ami maga a játék, a szórakozás, amik platformtól függetlenül a szórakoztatásunkra jöttek létre, és egy-egy remek alkotás életre szóló élményt nyújt az embernek. Én még emlékszem a 80as évek-beli játékokra, a Segásokra, vásároltuk a kazettákat ezerrel, vagy vásárokon dobáltuk a pénzt a Turtles játékokba stb. :-) Miattam azt a játékot futtathatja a mikró is, csak jó legyen :-)
41.
41.
X360_FaNbOy
Mit műveltek? ^^
Teremtettetek ide krízist rendesen..vicces, ahogy wikipédiáról másoltok, szídjátok egymást mert konzolja van, vagy éppen PCje..
Nem kell oda 130 K-s VGA, hogy szebb legyen egy játék PC-n mint konzolon. Tapasztalat. Csak sajnos sok ember nem tapasztalta, ezzel nincs is semmi baj..de akkor minek kell jártatni a szátokat? A másik tábor meg a konzolt szídja..:D Helyette menne dolgozni és akkor lenne neki mindkettő..
Csak mint tudjuk legtöbbjük (ez most mindkét táborra vonatkozik) 13 éves kisfiú aki épp tanulja, hogy hol helyezkednek el a gombok a billentyűzeten.
Persze vannak kivételek mindenhol. Ilyen például Tirexi, nem értem 17.-nek mi baja vele..
Pacsi.
40.
40.
Úgylátszik egyre több a konzolbuzi a GK-n. Látom nélkülem is megy a trollkodás. Úgyhogy:

MAXIMUM TROLLING
39.
39.
#38: Te nagyon nagy idióta vagy! Hagyjál nekem békén! Nem szóltam hozzád, akadj le rólam, amíg szépen kérem!

120 k?
Na persze! Ez volt a nap vicce!
38.
38.
felegyi
#30: "a konzolokban meg Power PC van"

Lófasz nincs a konzolokban egy mai átlag 120k-s géphez képest... ahogy írtad, a konzol egy célhardver, ennyiben jó... és itt a szakadék vége hardver igény szempontjából! Ha kitűznének egy célhardver kombot PC-re ami kb 120k lenne, és csak erre fejlesztenének, még mindig szebb lenne PC-n a játék ami akadás mentesen futna... csakhogy a fejlesztőknek 1000 féle hardver-re kell optimalizálni, kevés sikerrel. Egy példa; Call of Juarez folytatása... gyakorlatilag nem volt gépigénye, grafikailag meg Crysis szintjéhez közel állt!
37.
37.
SSJmeszes
#35: :D ne nevettesd ki magad vedd észre, hogy igazam van, mert te itt elkezdted fellázítani a népet. Nem énrám nincs szükség, hanem a te fajta hozzászólásodra. Ami csatát indít a PC vs. Konzol közt.;) Vedd észre.
35.
35.
nano25
SSJmeszes ezt igy irják angolul gipsy de te nagyob cigányvagy it akár mejikűnknél mert elég szépen kinyitod azt a mocskos pofád na cumma...
34.
34.
SSJmeszes
#22: + konkrétan nem a konzolosokról dumálok. Hanem PC vs Konzol trollkodós majmokról akik ezzel vannak elfoglalva, hogy ezt hasonlítják.
"anyád temetésén ugassál" ezért meg úgy pofán kéne basszalak, hogy ki hulljon a fogad.;)
32.
32.
ilor14
#15: nyelvtan fail :D xD
31.
31.
SSJmeszes
#21: Pofád csukd összébb nem rád gondoltam konkrétan, hanem arra a GYPS nano25 re.
30.
30.
#28: A másik!

Hiába vannak nagyon erős CPU-k, meg GPU-k a PC-ben, ha a köztük levő kommunikáció a töredéke, mint ami a konzolokban van kisebb hardver mellett. Tiszta matek az egész!

A konzolok csak így tudtak/ tudnak ilyen sok idejig talpon maradni! A másik meg, hogy az X86 már egy elavult arhitechtúra, a konzolokban meg Power PC van.

A konzolok chipjei bár gyengébbek, mint a mai über PC-k chipjei, de viszont sokkal gyorsabban kommunikálnak a konzolok chipjei, mint a PC-knél. Ezért ugyanott vagyunk.

A Cell az RSX-nek egy másodperc alatt 20 Gigabájtot küld, és és 15 GB-otot olvas az RSX-től. Kb 2 másodperc alatt be tudná olvasni az egész Blu-ray Discet, ha a déli híd ezt bírná.

Mivel ennek a sebességnek a töredékét sem tudják a PC-knél, ezért ugyanott vagyunk nagyjából. A konzol egy célhardver, a PC meg nem az. A chipek közti kommunikációt tekintve a PC sokkal gyengébb, mint egy konzol.

Én a konzolra voksolok!
28.
28.
A cikkírónak!

Nem tudom mi értelme van olajat a tűzre önteni! Gratulálok hozzá!

Nekem is Intel i7-esem van, és szarom le nagyívben a buzi PC-t, PS3-ra veszem meg! Több energiát ez a bejegyzés nem illet meg!
25.
25.
mephi
#15: Papám, te inkább helyesírásra feküdj rá...

Amúgy magasról teszek a játékok grafikájára, sosem az volt az elsődleges. Bízok benne, hogy talán a játékélmény maradandóvá teszi ezt a játékot. ha nem, akkor mehet a lecsóba.

#3 Troll
22.
22.
Fetto
ez egy olyan ember aki ide jön ,,várjaa hogy irjanak valamit.és ugy téve mint akinek elege van a sok konzolosból azonnal letámad,pedig pont ö akar megyarázni mindenkinek ..szánalmas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...