Bővített Resistance 3 trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 17.
  • Videó
Link másolása
Az Insomniac a netre lőtte a legújabb előzetesét a Resistance 3-ból, amely voltaképpen a múlt hét végén lezajlott Video Game Awardson látott kedvcsináló rendezői változata, azaz 30 másodperc extra élőszereplős felvételt is tartalmaz. Rajongóknak és érdeklődőknek mindenképpen kötelező.

Mivel a játék prológusaként szolgáló élőszereplős előzetesekhez rengeteg olyan felvételt készítettek, melyet az előző trailerben nem láthattunk, a leforgatott anyagot pedig a fejlesztők nem szerették volna kukába dobni, ezért bevágtak még extra jeleneteket, köztük a sötét raktáras részt a videó elején.

Természetesen az élőszereplős snittek nem képezik a játék részét, csupán a közöttük fellelhető ingame jelenetek, erre külön felhívta a figyelmet az Insomniac. Ettől eltekintve bizony a reménytelen ellenállás hangulatát perfekt módon képesek visszaadni. Jövőre visszaküldjük oda a kimérákat, ahonnan jöttek!

28.
28.
biolencse
#27: Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Mindennél jobban. Imádom. Örülnék egy élőszereplős filmnek, de őszinte leszek. Félek tőle. A baj az, hogy ezek a néhány perces részletek fantasztikusak, de amikor egy filmgyáros kezébe kerül egy ilyen nagyszerű történet, valahogy mindig sikerül elrontani és egy egyszerű akciófilmet csinálni, egy igazi jó sci-fi horror helyett. Csak nézzétek meg az AvP filmeket. Borzalmasak, pedig a könyvek. Azok nagyon jók.
Szerintem az lenne a legjobb, ha maga az Insomniac rakna össze egy filmet. Nem hiszem, hogy elrontanák. Egy játékot sem egyszerű megrendezni, ők pedig már bizonyították, hogy bizony értenek hozzá.
27.
27.
NECROSMOKE
Látom elharapodztak a kedélyek,na de mind1.
ON:jó ez a kis ízelittőcske :).akár elmenne még 1 jó muvinak is.Kitudja még a végén meglepnek 1 jó kimérás muvival is :)
26.
26.
fojesz
Fejezzétek be a fanboykodást, minden kommentet töröltem, csak néhány idevágó bejegyzés megmaradt az okulás kedvéért.

Aki pedig nem bír magával, vagy úgy érzi, erre a jövőben még kényszere lesz, dobjon egy privát üzenetet, és kivágom innen a faszba karácsony alkalmából.
25.
25.
gamerplayer
Én szégyenlem magam ahogy itt olvasgatom a kommenteket :)
Mostanában egyre kevesebb hírhez szóltam hozzá...hát igen. további jó wórfereskedést :D

ON: a trailer meg sztem elég jól néz ki, szépen bevágták az ingen részeket.. jó lett és nem is egérpénisz hosszúságú, talán egy filmet is elviselnék belőle, ha ilyen hangulata lenne :D
23.
23.
Blint19
Fájó, hogy a sok állat tönkreteszi az oldalt. Komolyan, egy videójáték miatt hogyan lehet másokat sértegetni? Egy szaros játék miatt kurvaanyázni?!! Elment az eszetek? Úgy tesztek, mintha a világ legfontosabb dolga lenne, pedig csak egy istenverte játék. Nőjetek már fel! Aki pedig csak "hülyeségből" írdogál ilyeneket, és jókat röhög a reakciókon, arról szintén megvan a véleményem...
19.
19.
biolencse
Előre leszögezem, hogy csak az vegye magára, akinek inge!!!

Ostoba, ütnivaló hülye gyerekek vagytok! Komolyan itt vitatkoztok? Kíváncsi lennék, mit csinálnátok, ha az életben szemtől szemben különböznétek össze. Kis szaros seggű majmok vagytok! Mi lenne, ha a szájkaratét lerendeznétek privát üzenetekben. Azt hiszem, nyugodtan mondhatom mások nevében is, hogy itt erre kurvára nem kíváncsi senki. Én azért járok ide, hogy híreket, cikkeket olvassak és mellé értelmes emberek értelmes kommentárjait. Nem kell minden cikket dícsérni, nem kell egyetérteni mindenkinek mindennel, de amit ti csináltok, az kritikán aluli. Legyetek kedvesek és fejezzétek be! Köszönöm!

Na most lehet nekem esni és szarral dobálni. Körülbelül ez fog történni most, úgy érzem. Aztán bízom benne. hogy csalódni fogok.
17.
17.
K/G.
Ha felnéz ide néha egy pszichológiát hallgató egyetemista tuti elég anyagot gyűjt egy szakdolgozathoz.
Hihetetlen mennyi félkegyelműt engednek számítógép közelébe.
11.
11.
keiji maeda
inkább mindketten fogjátok be :) ez a cikk semi ilyenről nem szól hogy pc meg nem pc , Az igaz hogy mindig van olyan ember aki exclusive címnél leáll hisztizni hogy miért nincs ez az ő platformján ! deh ezért tök felesleges valakit sértő szavakkal iletni mindenkinek megvan a vélemény-nyílvánitásának a joga ! deh könyörgöm ne legyünk már tirpákok ! ne rontsátok már a hírt azzal hogy leálltok itt veszekedni ! köszi :D és Insomniac Hajrááá! : D !! :D :D
10.
10.
Folti90
De jó kis game, és kár hogy nem jön ki DS-re:P
6.
6.
keiji maeda
az a zene anyira király ami ennek a végén is szól meg az első trailerbe is az volt :D :D és resistance :D :D teh vagy a az egyik kedvencem :D :D Insomniac rule :D
5.
5.
kevinbutler
ja és halál a chimérákra
2.
2.
Horvi14
én már alig várom !!!!! a 2 is rohadtjó volt D:
1.
1.
Jery
De kar, h nem jon PC-re pedig jo kis hangulatos jatek am!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...