A Blizzard elismeri a Titan MMO létezését

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 17.
  • Hír
Link másolása
A jelek szerint nem állít túlzott valótlanságokat az a tervezett megjelenési lista, ami nemrégiben szivárgott ki a Blizzardtól. A cég vezető alelnöke szerint projekt neve valóban Titan és tényleg a nextgen MMO-jukat takarja. Lehetséges, hogy a többi infó is fedi a valóságot? Nem lennénk meglepve.

Frank Pearce, a Blizzard alelnöke nemrégiben nyilatkozott a Destructoid magazinnak, akik naná, hogy neki szegezték a kérdést, mi a valóságalapja a Titan MMO-nak, amit a kiszivárgott dokumentumban olvashattunk 2013-as megjelenési dátummal. Lássuk Pearce válaszát:

"A médiának nem feltétlen kell bármit is tudnia róla. Ez a mi következő nextgen MMO projektünk! Nem szeretnék elkezdeni beszélni róla mindenféle korlátozott módon, mert majd ha a tény kiteljesedik, elmondjuk, hogy min is dolgozunk. Célunk egyelőre a toborzás, a tehetségeket ráállítani a projectre."

A hír tehát igaz, bár azt nem erősítették meg, hogy valóban 2013. negyedik negyedévében érkezik a Titan, az ötödik World of WarCraft kiegészítő mellett. Viszont nagyon is elképzelhető. Mostanában főhet a feje a Blizzardnak elvégre nem volt egyedi eset, mikor kiszivárgott tőlük valami, legutóbb éppen a StarCraft 2: Heart of the Swarm feltételezett befejezését nézhettük meg videón.

20.
20.
attila4545
#13: Csak ,hogy az elején letisztázzam.Én pc-n játszom de az az érvelés ,hogy:"konzolos játékokat is pc-n készítik el" enyhén gyenge a PC-ket pedig gyártósoron készítik ámde a gyártósor ettől nem lesz jó virtuális játék játszására.És még hozzá lehet azt is,hogy a PC jelentése Personal Computer és azokat a munkálatokat amiket nem lehet egy fejlesztői konzolon elvégezni már személyi számítógépeken végzik.
19.
19.
NinjaNorb
itt is kezdődik...már kb minden egyes kibaszott hírnél ez megy elnézést a stílusért de már marha unalmas...
18.
18.
Killerbee
#17: Ettől függetlenül a kódolást/modellezést/animálást etc. pc-n végzik.
17.
17.
noblem14
#13 A "konzolos játékokat is pc-n készítik el"-re reagálva csak annyit,hogy léteznek fejlesztői PS3-ak(2v3 féle ha jól tudom) amik jóval drágábbak mint egy sima PS3.
És ezek nem elérhetők kereskedelmi forgalomban.XBox360-nál nem tudom mi a helyzet.
15.
15.
goliczaalpar
Szervusztok! Gondolom néhány ember nem ismeri Jókai Mórt, Rejtő Jenőt(P. Howard), Paulo Coelhot meg sorolhatnám éjfélig.
U.I.:Könyv:)
13.
13.
Deadpool
#7: Hát te lehet konzolos vagy, de leszólni azokat, akik inkább pc-znek (ha nem tudnád a konzolos játékokat is pc-n készítik el)? Hát mutatja, hogy mekkora egy ordas nagy gyökér vagy. Te szerintem az a fajta, vagy aki feljön ide, ejt egy ilyen kommentet és utána azon élvezel, hogy egy vitát robbant ki. Gondol te csak egy otthon kockulo kis pattanásos szemüveget viselő kölyök vagy. A nevedből kiindulva te egy Tekken rajongó vagy, és gondolom az a fajta, aki beáll egy mozdulatra és utána a haveroknak dicsekedik mennyire is jó játékos, mert igénytelenséggel elvert egy normális játékost. Hát, köszi, de inkább maradok pc-s majom, és játszok olyan játékokkal, mint a Starcraft 1-2 Diablo 1-2(reményeim szerint majd a Diablo 1-3-ig is meglesz :D). Nem csak mmorpg a pc-s világ, de neked ez magas szerintem. Inkább kockulj és nyomkod a pattanásaidat.

UI: Mi jogon sértegeted te a pc-seket?
12.
12.
pepsus
#9: Az is lehet, hogy nem is lessz köze a jatek nevenek kesöbb a Titanokhoz :) Diablo 3-nal is ugy vol azthiszem , hogy Hydra vagy mien neven futott a project amig be nem jelentettek :)
11.
11.
boxgamer12
Sulphur lol igen igazad van még a tetrist se neki am kedves 7. hozzászóló ki kérdezett hagyd meg a fáraszto kommentárodat anyádnak köszi
10.
10.
Sulphur
#7: Gyönyörű, igényes hozzászólás, ez mutatja az IQ szintedet is. Egy vagy a sok közül akiket még a Tetris-el sem engedném hogy játsszon...
9.
9.
InGen
#6: Nem valószínű, hogy licencelt világot használnának, mert a Blizzard egy franchise építő cég.

Az persze lehet, hogy onnan merítették az ihletet :))
6.
6.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
A legutóbbi Blizzard hírnél:

http://gamekapocs.hu/hir/21159/kiszivargott_a_blizzard_nagy_megjelenesi_listaja

Felvetettem, hogy Ian Livingstone és Steve Jackson Titan világa is lehet ez projekt. Tudjátok, a harcolós-lapogatós könyvek. :)
5.
5.
Attila8911
megvárják még kijön az SW:tor megnézik miért bukik el aztán tanulnak a hibából :P
4.
4.
pepsus
#2: Attol, mert dolgoznak egy mmon, attol meg tudnak foglalkozni a többi jatekaikkal :)
3.
3.
Speper
Epic game lesz az is biztos :)) Hajrá Blizz!
2.
2.
Mortis
Még jó, hogy nem beszélnek róla. Foglalkozzanak csak a WoW-val, a SC 2-vel, meg a Diablo 3-mal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...