Titan MMO

A Blizzard által fejlesztett next-gen MMO, amely talán egy teljesen új, eddig ismeretlen világot tár a játékosok elé.
1411711200

Ilyen lett volna a Blizzard MMO-ja

Habár képek és videók nem jelentek meg róla, némi infót azért sikerült bezsebelnünk azzal kapcsolatban, hogy milyen is lett volna Blizzard új MMO-ja, a Titan. Kár, hogy már sosem próbálhatjuk ki.
1411541580

Vége: lelőtték a Blizzard új MMO-ját

Habár formálisan sosem mutatták be, maga a Blizzard is nyílt titokként kezelte, hogy egy új MMO-n dolgozik, amely később a World of Warcraft trónörököse lehet. A minap bejelentették, hogy Titan mégsem készül el.
1399809600

Bejelentésre készül idén a Blizzard?

Egy LinkedIn-profil alapján elképzelhető, hogy a Blizzard idén új bejelentéssel szolgál, és ha minden igaz, egy olyan játékról hullhat majd le a lepel, amelyről még nem is hallottunk korábban.
1375450800

Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.
1369828838

2016-nál előbb nem jelenik meg a Titan MMO

A Blizzard megerősítette, hogy a még leplezésre váró, Titan munkacímre hallgató MMO-juk "nagy design- és technológiai váltáson" megy át. Ez annyi jelent, hogy 2016-nál előbb ne várjon rá senki.
1364983200

Project Titan - teasert kapunk a BlizzConon?

Lapértesülések szerint már a BlizzConon levetíthetik a Project Titan első teaser videóját. A Blizzard újgenerációs MMORPG-je új motort használ, ráadásul nemcsak PC-re, de konzolokra is megjelenhet.
1348923600

Már 100 fős a Project Titan fejlesztőcsapata

Jól haladnak a Blizzard következő MMO-jának a munkálatai, a Project Titan néven emlegetett játék fejlesztőcsapata mára 100 fősre duzzadt. A címről egyébként még mindig nem tudni semmit, noha a készültét - megannyi pletyka után - már lassan két éve elismerte a Blizzard.
1340813955

Titan bejelentést hozhat a Vivendi kiszállása

Elemzők szerint a Blizzard bejelentheti a Titant, ha a Vivendi valóban kiszáll az Activision Blizzardból. Persze nem önszántából, csak a vezetőség nyomására, ekkor ugyanis a részvényárak jelentősen esnének, amit csak egy grandiózus és hosszú távra szóló bejelentéssel lehetne kompenzálni.
1327389081

Reklámok is lehetnek a Blizzard új MMO-jában

Mindez csak feltételezés persze, de az tény, hogy a patinás fejlesztőcég olyan frencsájzfejlesztő producert keres, akinek a Titan MMO világán belül történő termékelhelyezések és a játékbeli reklámok témáját is körbe kell majd járnia. A hír alapján merészebb következtetések is születtek.
1317315600

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.