Újabb látnivalókon az Uncharted 3

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 17.
  • Videó
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Naughty Dog is tűkön ülve várta a VGA-t, mert mióta bejelentették az Uncharted harmadik részét, folyamatosan adagolják nekünk az újabbnál-újabb látnivalókat és infómorzsákat az új játékról. Most a múltkori gameplay jelenetet vehetjük szemügyre jó minőségben.

Az Uncharted 3: Drake's Deception jövő novemberben érkezik, hogy megkoronázza a 2011-es PS3-as játékfelhozatalt. Az új rész ezúttal az Arab-félszigeten, jórészt sivatagos környezetben játszódik majd, ami nem csak a játékmenet, hanem a látvány szempontjából is merőben új lesz.

 

 

A most érkezett gameplay trailer és képek ugyan ismerősek lehetnek (Jimmy Fallon Late Night showjában pont ezt a jelenetet nézhettük végig), viszont ilyen minőségben még nem láthattuk őket. Azt pletykálják egyébként újabban, hogy a játék egyszemélyes része is végigtolható majd kooperatív módban, amin tulajdonképpen meg sem lepődnénk, hiszen Drake mostanában feltűnően sokat mozog együtt Sully-val:

8.
8.
nano25
Szerencsére csak és kizárolag ps3-ra
7.
7.
zsilvolgyi
#2: Szerintem ők a legjobb fejlesztőcsapat!
5.
5.
danez11
#3: nem hiszem hogy sokkal jobb lesz(annál nem lehet már jobb) meg az 1 és 2 között sem volt olyan hűdenagy különbség mind a 2 11/10 :D
3.
3.
Top Secret
Ájj ez is tuti olyan jó lesz mint a 2. sőt helyesbítek sokkal jobb.
2.
2.
NECROSMOKE
Istenemre mondom,imádom a Rakoncátlan kutyát!értik a dolgukat.
1.
1.
hakydakillah
Nagyon jól néz ki, ez egy újabb kötelező vétel lesz :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...