Februárban jön a Knights Contract

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Namco Bandai legújabb akciójátéka, az Enslavedhez hasonlóan egy férfi és egy nő párosának történetét feldolgozó Knights Contract. A cím igazi hack & slash lesz, az átlagos testméretnél kétszer nagyobb kardokkal és jókorára megnőtt főellenfelekkel.

A Namco Bandai jó lóra tett az Enslaveddel, a kritikusoknak legalábbis mindenképpen bejött az a - játékoknál - nem mindennapi formula, hogy egy férfi-nő párosnál az utóbbi hordja a nadrágot. A japánok talán pont ezért újra ehhez a felálláshoz nyúlnak, ezúttal viszont egy sötét, fantasy világot kapunk, rengeteg szörnnyel és vérrel. A Knights Contract igazi hack & slash lesz, és ezalatt azt is értjük, hogy várhatóan nyakig állunk majd az újabban annyira trendivé vált QTE (quick time event) jelenetekben.

A Gretchen nevű boszorkány és a Heinrich nevű harcos világmegmentésre indulnak, mi a vastag páncélzatot viselő kollégát irányíthatjuk majd. Gretchen - akit nem mellesleg megöltek, de végül feltámasztottak - a háttérben meghúzódó nagyokos és a támogató szerepét tölti majd be: míg mi serényen vagdalunk, ő addig átkokat és rontásokat szór a rosszarcúakra.

A Knights Contract láthatóan nem vállal sokat, de amivel kecsegtet, az jónak ígérkezik - a megjelenése február 22-én várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

15.
15.
rossitibi
#14: Nahát a Ninja blade-et ne is mondd! :) Igazából én ott utáltam meg! Az nagyon nagyon durván túlzásba esett!! Sokszor eldobtam a gamepadod! Már nagyon vártam hogy vége legyen és az egy játéknál nem jó jel! És hogy mégegyszer elkezdjem?? Na azt aztán soha!! :)
14.
14.
Mortician
#13: Így utólag neked is Boldog Karácsonyt! :)

Az indoklásoddal az az egyetlen bajom, hogy szerinted a QTE kiveszi az igazi harcot a játékokból és ezzel nem értek egyet. Eddig egyedül a Ninja Blade vitte komolyan túlzásba ezt a funkciót, de még ott is kellett harcolni, a többi játéknál szvsz ez pont jól van adagolva. De végülis ez szubjektív, maradjunk ennyiben. :)
13.
13.
rossitibi
#12: Hát én ezen már nem vitatkozom! Meg is indokoltam talán mások meg is értik! Ki tudja...És még mindíg utálom a QTE-t!
Boldog karácsonyt! :)
12.
12.
Mortician
#11: Nem az a bajom, hogy utálod, ez magánügy. De ha már nyilvánosan ennyire szidod legalább indokold meg valamivel, aminek értelme is van. Az eddigieknek semmi valóságalapja nem volt. Ennyi. :)))
11.
11.
rossitibi
#10: Csak köteketsz! A te értelmi szinteddel! Talán neked ez az egyetlen szórakozásod? És nincs más dolgod?Őszintén nem érdekel hogy téged irritál,nem érdekel mi a véleményed,de amíg nem ismersz ne beszélj az értelmi szintemről!És ne fikázz engem én sem bántottalak! Azért mert utálom a QTE-t nem kell belémállni! Elég lett volna ha leírod hogy nem értesz egyet!Magadnak gratulálhatsz! Na részemről ennyi!
10.
10.
Mortician
#9: Baromságokat beszélsz.
Attól még ugyanúgy el kell verned a boss-t a saját technikáddal, hogy eljuss egyáltalán a QTE részig. Agyba-főbe fikázod, de semmi alapja nincs. És nem, nem kötekedtem, csak egy idő után irritáló, ha valaki megállás nélkül ugyanazt írja, ami mellesleg még hülyeség is.

Értelmi szintedhez szintén csak gratulálni tudok, ha nincs jobb dolgod, mint kiakadni a QTE létezésén... :)
9.
9.
rossitibi
#7: Attól hogy belémkötsz nem fog változni a véleményem! Talán leírhatom én is hogy mit gondolok erről! Vagy nincs hozzá jogom szerinted? Az a bajom vele hogy nem a harcrendszeren van a hangsúly hanem azon hogy meg tudod nyomni időben a hülye gombot vagy nem! Én szeretem a saját technikámmal legyőzni,és ha végeztem,úgyanúgy kapok egy látványos videot! Elég idegesítő hogy egy hard fokozaton vért izzadva kinyírnád a bosst és akkor jönnek a hülye gombok,meg tekergesd a kart jobbra balra,persze ha nem sikerül kezdheted majdnem előlről! Na ez vele a bajom és emiatt nem kell! Remélem kielégítettelek! Nyugodtan figyeld a következő hírnél a hozzászólásom mert oda is úgyanúgy leírom hogy nem kell mert nem tetszik és szar! Ez az én véleményem! Ettől még te szeretheted! És nem a játékkal van bajom hanem a QTE-vel!
8.
8.
Jesszusom, nem akarok többé konzolt, ami van azt is összetöröm gyorsan, ha ez sztenderd lesz :)))))))))
7.
7.
Mortician
#6: Valóban. Sokkal izgalmasabb lett volna, ha a videóban látható boss-t csak simán szétvered, a végén beviszel egy ütést, amitől nullára csökken a HP-ja és kész, ennyi. A végén a QTE legalább látványossá teszi, nem csak nevetségesen összeesik és csókolom...

Minden egyes alkalommal beírod ezt a baromságot, miszerint a QTE-k miatt csak egyszer lehet végigvinni a mai hack 'n' slash játékokat, de továbbra se támasztod ezt semmivel alá. Neked nem tetszik, nekem tetszik. De ha egy játék szar akkor az nem a QTE-k miatt lesz az...
6.
6.
rossitibi
Gondolom a QTE az a reflexgombos faszság! Na emiatt nekem se fog kelleni! Az összes hack'n'slash-t elcseszik vele! Ezt aki kitalálta...hát nem akarok káromkodni..Ezért lesznek csak egyszer végigtolós játékok! Aztán mehet eladásra!
4.
4.
LtGlove
Ha tele van QTE-vel, akkor részemről felejtős.
2.
2.
Netsu
Kár,hogy csak konzolokra jön,én szívesen játszanék vele.
1.
1.
Berencsit
ez a game nem nagyon érdekel... szerintem nem vagyok vele egyedül.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...