Megvan a LittleBigPlanet 2 megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Aranylemezre került Sackboy új kalandja, amely túlmutat a hagyományos platformjátékok alapelvein, hiszen szinte minden műfajba ellátogathatunk, ha elég kreatívan használjuk a LittleBigPlanet 2 szerkesztői felületét. Habár még ez évben ki kellett volna jönnie, szerencsére a csúszás nem eget rengető.

Szerencsére az ünnepek után sem fogunk unatkozni, szokatlanul erős január várható PS3-fronton, a DC Universe mellett a Media Molecule új játéka is a boltok polcaira kerül - csak nehogy egybeesen kedvenc szoftverszatócsunk leltározási idejével.

A LittleBigPlanet 2 a fejlesztők szerint immáron 100 százalékosan kész van, így semmi nem állíthatja meg, hogy 2011. január 19-én Európa-szerte debütáljon. A Media Molecule ezúton is tagadta, hogy a Sony profitmaximalizálása végett csúszott volna két hónapot a játék, szerinte novemberben még nem álltak készen, és a tökéletes minőségre törekedtek, melynek a rajongók is örülnek, ezért volt szükségük némi időre még. Aha, persze.

Jó hír viszont, hogy ma lesz elérhető a LBP2 demója, amely a sztorimódba enged betekintést, így érdemes sűrűn látogatni PSN fiókunkat. Végül tekintsük meg a játék új videóit, mely szerint a cucc egy sportjátéknak is megállja a helyét, majd a Storyline trailert, melyben Sackboy összeakasztja a textilt a gonosz Danny Da Vincivel.

4.
4.
Mortis
Sportjátéknak is? Szerintem minden fronton megállja a helyét. Megkaphatná ez a játék a világ leguniverzálisabb játékprogramja címet. :D
3.
3.
gogolbordello2
Már fönn van a Mass Effect demója is!!!!!
2.
2.
ikaralyos01
az usa-n már fent van a demo. a Dead space-el együtt. Az eu-ba ma nem tudok belépni vmiért.
1.
1.
mnmn1
ezt mindenféleképpen megveszem!

az LBP 1 átimportálhatunk mindent, király!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...