Itt a legújabb Thor: God of Thunder előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 22.
  • Videó
Link másolása
A tavaszi nagy moziszezon slágere lehet a Marvel képregényből farigcsált Thor, természetesen a játékadaptáció is érkezik a Sega jóvoltából. Némi God of War-feelinget érzünk a látottak alapján, derék viking hősünk is masszív főellenfelek szarvát tekergeti. Most újra mozgásban láthatjuk.

Reméljük, nem silány minőséggel szembesülünk, mint ahogy a filmből készül játékok többségénél megfigyelhető ez a tendencia - Thor pörölyével ezúttal tényleg összezúzza a fitymáló kritikusok koponyáját és az Arkham City előtt el tudják ütni kellemesen az időt a képregény-geekek is a képernyők előtt.

A történettel nem lehet gond, hiszen a kiadó az Eisner-díjas képregényíróval, Matt Fractionnal működik közre a sztori levésésében, reméljük, hogy a játékmenet is ilyen patinás jelzőket kap majd. Megjelenés 2011. május 3-án, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re.

10.
10.
simon 555
a Stargate féle Thor jobb:D
9.
9.
FU€GO
Remélem még alakítják picit!
8.
8.
Samu
Nekem így első látásra tetszik!Ha megközelíti a Darksiders szintjét akkor igen jó kis játék lesz...pont meglephetne vele valaki a születésnapomon :) (05.03.) Oda fogok rá figyelni,és így a film is jobban érdekel kicsit!
7.
7.
gamerman15
nekem se jön be annyira főleg hogy a csaták egy idő után kezdenek majd monotonná válni szerintem(inkább God Of War-ozok)
Kül. Valaki tudja mi a története?
6.
6.
Mortis
Nem tűnik olyan rossznak, csak a mai játékfelhozatal mellett el fog kallódni. Csak a képregény őrültek fogják megvenni, az meg, akárhogy nézzük, csak egy apró keménymag...
5.
5.
Adamknight
A történet jó lehet, a kivitelezést meg majd meglátjuk :D.
4.
4.
JoHnNiEE
ejj csórikámnak csak egy paladin kalapácsra futotta :D
1.
1.
JacoB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...