Thor: God of Thunder , 3DS, DS, PS3, X360

A Sega készítette és adta ki Thor, a népszerű Marvel-hős élete alapján forgatott film játékverzióját.
1331123400

GDC 2012: Nem csinál több Marvel-játékot a Sega

Sóhajtás, hajlongás az istenek előtt, erre vártunk: a Sega számos csapnivaló adaptáció után nem csinál több Marvel-játékot. A Marvel jelenleg több fejlesztővel és kiadóval is együttműködik a jövőbeli feldolgozások miatt, azonban a japán cég ezekből teljesen kimarad majd.
1316502000

Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?
1316422800

Ilyen lett volna a Bosszúállók játékváltozata

A THQ ausztráliai stúdiója dolgozott a jövőre mozikba kerülő Avengers-film hivatalos játékváltozatán, ám a kiadó sok más projekt mellett ezt a címet is elkaszálta, ahogy a fejlesztők is lehúzták a rolót. A törölt játékról most egy háromperces gameplay videót láthattok, mindenképpen érdemes megnézni!
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1312022071

A japán földrengés miatt szívott a Sega is

A Sega pénzügyi mutatója is mínuszba fordult, bevételei éves szinten csökkentek, és veszteséggel zárt. Játéktermi gépei nem mentek túl jól a márciusi földrengés miatt, de a csekély európai és amerikai kereslet miatt a videojátékos részleg is küszködött - legnépszerűbb játéka a Virtua Tennis 4 volt.
1312014887

The Avengers - itt vannak az első képkockák

Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.
1304506815

Thor: God of Thunder - trailer a megjelenésre

Miután a Marvel újabb képregényes mozija, a Thor a mozikba került, a játékváltozat is a boltok polcain landolt - még egyszer utoljára betekintést nyerhetünk a nagykonzolos verziókba egy launch trailer keretein belül. A cím hamisítatlan hack'n slash akciót takar - reméljük nem sekélyes formában.
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1302688800

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.
1293017445

Itt a legújabb Thor: God of Thunder előzetes

A tavaszi nagy moziszezon slágere lehet a Marvel képregényből farigcsált Thor, természetesen a játékadaptáció is érkezik a Sega jóvoltából. Némi God of War-feelinget érzünk a látottak alapján, derék viking hősünk is masszív főellenfelek szarvát tekergeti. Most újra mozgásban láthatjuk.