Újabb képeken a Batman: Arkham City

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 22.
  • Képek
Link másolása
Négy darab új képet kaptunk a Batman: Arkham Asylum folytatásából, melyeken derék bőregerünk látható, amint éppen kioszt néhány pofont. Bár egy gameplay videó kétségtelenül jobban esne így az ünnepek előtt, azért ne legyünk telhetetlenek: az Arkham City így is meglehetősen pofásan és hangulatosan fest.

Ha minden igaz, most már folyamatosan érkeznek majd a látnivalók és az információk a Batman: Arkham City-ből (no nem mintha pletykákból és ilyen-olyan "értesülésekből" nem jutott volna eddig is bőven), elvégre másfél hete a Video Game Awardson újra bemutatták a játékot egy CGI trailer társaságában, amelyben az új rész egyik új főgonoszáról, Dr. Hugo Strange-ről is lehullt a lepel.

 

 

Az új képeken Batman akció közben látható, többek között egy olyan jelenetet is lencsevégre kaptak a készítők, mikor hősünk egyszerre három ellenféllel végez - nagy kunszt, de ez csak a fejlődésik egyik részét jelenti majd. A Batman: Arkham City jövő ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A képekre X360_FaNbOy hívta fel a figyelmünket, köszi!

4.
4.
FU€GO
3.
3.
Garfartix
Jájj, istenem, csak fusson el a gépemen!
2.
2.
Joc1
ez már lassan pofátlanság! nézem a képeket és teljesen megőrülök a gamért :)
már vagy 3 hónapja tudjuk hogy jönni fog, havonta kidobnak egy infó morzsát hogy azért ne felejtsük el aztán bejelentik hogy majdnem 1 év mire megjelenik :(
1.
1.
Mortis
Pofás, pofás. Tűkön ülve várom! Remélem Joker kap legalább akkora szerepet mint a AA-ban. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...