Bemutatkozik a Dungeons & Dragons Daggerdale

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt években nem voltunk eleresztve Dungeons & Dragons megjelenésekben: a PC-seknek még csurrant-cseppent valami, de a jelenlegi konzolgenerációnak már semmi. Az Atari most pótolja ezt a hiányosságot, s letölthető játékkal kedveskedik a fantasy univerzum rajongói számára.

A Dungeons & Dragons Daggerdale jövő tavasszal jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformon kizárólag letölthető formában lesz elérhető az új akció-szerepjáték. A történet szerint a hőseinknek meg kell hiúsítaniuk a gonosz Rezlus terveit, hogy így Dalelands megmentői lehessenek. A játékosok egyedül, de akár a haverokkal karöltve, multiban is nekiveselkedhetnek a gonosznak.

A jelenlegi konzolgenerációban ez lesz az első Dungeons & Dragons játék, a legutóbbi konzolos próbálkozások a 2004-es Forgotten Realms: Demon Stone és a 2007-es, PSP-exkluzív Dungeons & Dragons Tactics voltak. PC-n már valamivel jobb volt a helyzet, hiszen a Neverwinter Nights-sorozatot folyamatosan pátyolgatták a készítők, és a Dungeons & Dragons Online: Stormreach is jó egészségnek örvend.

A mostani játékot a torontói Bedlam Games fejleszti: anno ők fejezték be a Scratch: The Ultimate DJ című DJ Hero-koppintást, miután az Activision bekebelezte a 7 Studiost.

6.
6.
zadori75
azért a graf sokat számít, ha nem számít a graf ajánlom neked a moria című alkotást :) pc-n én sokat toltam :) még dos alatt :) a szörnyeket különböző betűk jelölték a fantasztikus textúrájú pályán :)
5.
5.
HerodPK
oo jee multis DnD likolom de reg toltam :) emlexem meg a regi konyvekre:))
a graf nem szamit ...EZ DnD
4.
4.
Berencsit
majd kipróbálom.. annyira azért nem izgat... :)
3.
3.
caleb007
Jobban örülnék egy NWN3-nak. Na majd legközelebb.
2.
2.
FU€GO
Nem tűnik olyan rossznak! :)
1.
1.
Mortis
Remélem azért a szerepjáték elemekre is jut idő...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...