Dungeons & Dragons: Daggerdale PC, PS3, X360

Új akció-szerepjátékon dolgozik a Bedlam Games, amely a méltán népszerű Dungeons & Dragons világban játszódik.
1672854154

A Wizards of the Coast töröl legalább öt félkész videójátékot

A Bloomberg jelentése szerint a D&D forgalmazója leáll öt projektel is, de nem maradnak ötletek nélkül.
1670333400

Újabb előzetesen a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

A világ talán leghíresebb asztali szerepjátékán, a Dungeons & Dragonson alapuló, hamarosan megjelenő akció-kalandfilmet ezúttal egy friss előzetesen vehetjük szemügyre.
1459764051

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.
1306166400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a jó kedvünket még az sem csorbítja, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak, és az időjárás is ótvar - más kérdés, hogy egyébként sincs miért örülni: a DiRT 3-on kívül szinte semmi értékelhető anyag nem fog boltokba kerülni az elkövetkezendő hét nap folyamán.
1303742831

Előzetesen a Dungeons & Dragons Daggerdale

Új trailer érkezett a karácsony előtt bejelentett Dungeons & Dragons játékból, a Daggerdale-ből. A letölthető formában beszerezhető alkotás megjelenését tavaszra ígérik, és a gonosz Rezlust kell benne megállítanunk. A sztorielőzetes röviden ebbe nyújt betekintést, lássuk, miből élünk!
1293109210

Bemutatkozik a Dungeons & Dragons Daggerdale

Az elmúlt években nem voltunk eleresztve Dungeons & Dragons megjelenésekben: a PC-seknek még csurrant-cseppent valami, de a jelenlegi konzolgenerációnak már semmi. Az Atari most pótolja ezt a hiányosságot, s letölthető játékkal kedveskedik a fantasy univerzum rajongói számára.