Marvel vs. Capcom 3 - az eddig bemutatott hősök

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 27.
  • Videó
Link másolása
Bár a Marvel vs. Capcom 3 legújabb előzetese a Speciel Holiday 2010 címet kapta, a trailernek az ünnepekhez nincs sok köze, inkább az eddig leleplezett karakterek összesítéséről van szó. A lista már most igen impozáns, pedig a Capcom szerint még mindig van bejelentenivalójuk a februári megjelenésig.

Ha valaki az elmúlt napokban elfogyasztott bejglimennyiség hatására elfelejtette: a Marvel vs. Capcom crossover lesz, azaz a Marvel képregénygyártó és a Capcom játékkiadó hőseit eresztik majd egymásnak egy verekedős játék keretei között. Bár a képregények szuperhősei már nem tudnak sok újat mutatni, a Resident Evil, a Devil May Cry és az Okami sztárjaival viszonylag ritkán találkozhatunk ilyen helyzetben.

A Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds február 18-án kerül boltokba.

7.
7.
NECROSMOKE
Tetszenek az efektek.Jóó képregényesek.
6.
6.
rossitibi
#4: Remélem Ez jelent valamit! Észhez térhetne ez a hülye capcom!
5.
5.
Hardy
Nem tudom távol állnak tőlem a bunyós játékok boxra is csak a Tekken 6 van meg és az se fogott meg annyira karakterek jópofák de szerintem max kipróbálom de megszerezni tuti nem fogom.
4.
4.
IceColdKillah
VÉGRE! Egy normális Dante!!:) Már alig várom!
3.
3.
papailajos
#2: Biztos lessz meg jopar karakter benne.

Kar h nekem nincs konzolom :(
2.
2.
Tacskoexe
Kíváncsi vagyok, hány karakter lesz még :D
1.
1.
MaxiJets
Remek kis kedvcsináló igazi arcade hangulattal. A crossover bunyós gémekről a nem is olyan régen megjelent Mortal Kombat vs. DC Universe jut az eszembe. a bunyós játékok távol állnak tőlem, de a karaktereket elnézve elképzelhető h lesz itt pár óra csihi-puhi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...