Áll leejtős sztori trailert kapott a Killzone 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 6.
  • Videó
Link másolása
Az ISA és a Helghast Birodalom háborúja folytatódik, mi pedig újra Sev bőrébe bújhatunk. A Guerrilla ezúttal még inkább ráfekszik a játék történetére: hogy új színt vigyenek bele, új írót, hogy még jobb minőséggel rukkoljanak elő, még több profi színészt szerződtettek le - sztori trailer következik.

Az új előzetest még azoknak is érdemes megnézni, akik - miután nem játszottak a Killzone eddigi részeivel - esetleg egy kukkot sem értenek a történetből: a kétperces anyag ugyanis hemzseg a látványosabbnál-látványosabb jelenetektől, és a készítőknek sikerült is minket alaposan felcsigázniuk a közelgő megjelenés előtt - a Killzone 3 február 28-án kerül az európai boltok polcaira, a mázlista amcsik pedig már 22-én játszhatnak vele. Ilyet...

46.
46.
KiCsi MexXiS
45.
45.
Pukhi-zik
az en allam nem esett le. unalmas volt.
44.
44.
klemid
#30: A demoban ugyan ugy lehetett beallitani. Azert lett az alap beallitas ilyen mert meg PS2-on az fps-ek nagy resze ilyen iranyitassal ment es magyarul az elso Killzonenak is ilyen iranyitasa volt, attol fuggetlen szerintem aki tudja, hogy kell beallitani hulye lesz ugy jatszani...
43.
43.
NinjaNorb
#42: opsz az már tavaly voltXD
42.
42.
NinjaNorb
bwáááá már a killzone 2re is nyáladzottam de ez:D kajak megérné ezért a god of warért meg a gt5ért 1 ps3 de ez...nagyon király lesz! ha jövőre nem ez vagy a crysis 2 lesz az év fps-e hanem vmi cod utánzat mint idén én akkor nem tudom mit csinálokxD
41.
41.
mark825
jo fasza de dead space 2 killzone 3 mortal kombat bazmeg..... De am a videobol nézve lesz benn bunyos rész remélem :) meg sztem nem lesz jobb grafja mint a 2-nek max a környezetnek jobb lesz meg az effektek. de hajrá KILLZONE. Ja meg a PC-ek szopták a kukit háhá
40.
40.
shatterhand
#35: én meg a gearst a boxtól
39.
39.
tommy93
BTW aki érdekli melyik zene ez: Two Steps from Hell - Calamity
38.
38.
tommy93
Pff...ez a 2 perc elég volt ahhoz hogy meggyőzön előrerendelni a játékot. E3 mondom okés ez szép és jó, de még mindig nem látom benne azt hogy jobb-e a 2. résznél. Na majd kiderül. :)
37.
37.
keiji maeda
Istenem deh állat a zene alattaaaaaaa!!!!!!!!! kibaszott hangulatos :)
36.
36.
shatterhand
#28: konkrétan ez az az állapot mikor szarrá aláz egy "gyengébbnek mondott" fps másik hype fps-t ami CSAK poligonokat tud felmutatni,meg effekteket.

Ettől legalább eldobtam magam. A cry2-n eddig csak lestem,hogy ez miafa.. akar lenni? Unalamas, ötlettelen és KIHALT. Nincs benne élet. A sztorit, karaktereket és a dizájnt nem is említem.
35.
35.
Scoo
Ez az egyik játék sorozat amit nagyon irigylek a ps3-as tulajoktól.
34.
34.
nomator
#28: igen főleg 3D ben de ha ez nem győz meg akkor ott a god of war 3:)
33.
33.
mephi
Ha ez a játék minden platformon megjelenhetne, simán elmosná az agyon hypeolt COD-t... Nagyon tetszik, és érik a gondolat bennem, hogy kell egy PS3-at vennem.
32.
32.
RECh
Szerencse, hogy könyököltem és meg tudtam fogni az állam ;)
31.
31.
Dark_Temptation
#22: demo alapján nagyon komolyan néz ki :) most a black ops- után tuti vétel lesz :)
30.
30.
Dark_Temptation
#25: a demoban nem nagyon lehetett, amúgy meg sosem írom át az irányításokat :) hagyom eredetin... csak kicsit fura volt, mert ismétlem x360-as voltam és ott ugyebár teljesen más az egész
29.
29.
NECROSMOKE
A végén a tréjlernek azok a Helghast katonák biztos valami elitkatonák lesznek.Amugy milyen érdekes a story hogy ISA-ok ajok ugye?a storyt velük csinálod,de a borittó elején mindig a Helghastok vannak.
Én szeretek a jó oldalán állni,de ha multiról van szó,jobb szeretek gazemberkedniHelghast 4ever).
Ez a gém olyan lesz mint az a Konzolmagazinnak a neve ÜBER!!!
28.
28.
És ennek a játéknak a grafikájára verik a ps3 tulajok?
27.
27.
Apostol360
nem semmi gamma :O tuti nagyot fog ütni :)
26.
26.
sunstreaker
B+ , eléggé jóféle, naggyon durván ..
25.
25.
klemid
#18: Eleg nagy IQ kell ahhoz, hogy átálítsad az iranzitast... Ugyan ugy belehet allitani mint ahogy a tobbi fps-nél van. L2 vagy L1 celzas es az ellentetes oldalon ugyan ez loveskent.

Ez olyan mintha egy jatekra azt mondanam milyen szar a grafikaja, pedig nem az csak nemtudom beallitani...
24.
24.
NECROSMOKE
Nekem az első két rész meg a PSP Liberation megvan.Ez is tuti vétwel lecc.Imádom!!!
23.
23.
ilor14
b+
mért nincs ps3-m?
ilyenkor sajnálom ezt :(
22.
22.
Playstation3_GameR
#18. Akkor menni fog. Amikor elkezded a teljest, a harmadik "pályánál" már folyékonyan megy majd a dolog. :)

Ha az Uncharted 1-et imádtad akkor a kettőtől lepadlózol, szerintem az egyik legjobb videojáték ami valaha készült. (Mielőtt valaki belekötne, szubjektív!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...