Forradalmi gamer laptoppal jelentkezik a Razer

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 7.
  • Hardver
Link másolása
Nagyban gondolkodik a Razer. Frissen bejelentett laptopjukat állításuk szerint a PC-s játék revolúciójaként aposztrofálhatjuk. A Switchblade nem szokványos noteszgép, a dinamikusan változó billentyűzet játékonként más és más lesz - tényleg ez lenne a PC-gaming jövője?

A Razer bemutatta új laptop-koncepcióját, mely a Switchblade névre hallgat. A vállalat nagy szavakkal dobálózik gépük kapcsán, mely szerintük "megváltoztatja a PC-s játékkultúra jövőjét". Pontos kiadási dátum még nincs, tehát, ha megfelelő hordozható eszközön is élvezni szeretnénk kedvenc játékainkat, arra bizony még várni kell.

A laptop kifejezés némileg sántít, nem csak azért, mert az Intel Atom processzor elsősorban a netbookokban használatos, hanem mert a gép főbb ismertetőjegyei eltérnek attól, amit egy hagyományos noteszgéptől elvárnánk - inkább a handheld piacon állja meg a helyét. 7 colos érintőképernyővel érkezik, billentyűzete pedig teljesen dinamikus, amely automatikusan beállítja az elrendezést, az alapján, hogy milyen játékkal játszunk. Az előzetes látnivalók szerint a World of WarCraft már hibátlanul működik a ketyerén, ám tudomásunk szerint a proci nem olyan erős, hogy a jelen kor játékait is maximális részletességgel mozgásra bírja, sőt!

Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója szerint a Switchblade a természetes fejlődés megtestesítője az egér és billentyűzet után. Elmondásuk szerint jelen ketyere csupán az első termék, mely megváltoztatja az ipart a közeljövőben - hasonlóan markáns innovációval megáldott perifériák áradata várható.

32.
32.
Berencsit
#30: milyen igaz, bár néha kapóra jönne.... mondjuk órán a padalatt előkapni stb... bár tényleg nem adnék érte komolyabb összeget...
31.
31.
revong
#30: akár okos, akár nem....
30.
30.
revong
a jövő gameboy-a? úgynézké, bár én tuti nem vennék, az ilyen kis vackokat sose néztem semmibe, ha gép, akkor az ne legyen kisebb mint egy 15"os laptop, az alatt csak gyerekjáték :D
29.
29.
Yami
Nekem tetszik, egy erősebb hardware-rel egész használható koncepciónak tűnik.
28.
28.
Sulphur
27.
27.
fomar
GOMBOK!!! GOMBOK!!! HOL VANNAK A JÓ ÖREG GOMBOK???
Egy ilyen forradalmi kütyüt mért kel lehúzni azzal h a klaviatúra felét kihagyják????
26.
26.
Mortis
Valahol el kell kezdeni. Ez a kezdet. Jövő év ilyenkor már csak pislogni fogunk. :D
25.
25.
turleysqt
Nagyon jó!Ha lenne pénzem biztos beszereznék 1et majd tekintve, hogy folyamatosan közlekedek de így is megkell jelennem egy csapattal.Hálistennek az alienware laptop megoldja ezt a gondot :)
24.
24.
XDannyL
Hát... érdekes!
Inkább kézi konzolnak nevezném mint PC-nek.
Főleg a mérete miatt. Egy ilyen kicsi "izén" nem lehet annyira élvezni a játékot.
Szívesebben játszok Full HD-s képernyőn mint egy 7"-oson :D
Jópofa, hogy változik a billentyűzet... ez tetszik :-)
23.
23.
Gabesz.
A kicsi, sárga, aknakereső gyerekeknek jó lesz ott keleten, de egyelőre nem hinném, hogy itt nálunk lenne piaca
22.
22.
Sun9us
Tudom én nagyon jól, de ha pár darabnál többet el akarnak adni, akkor számít, hogy olcsó legyen. + nem is számít teljes értékű laptopnak.
21.
21.
mdr88
#20: szerinted, ha van olyan egerük, ami 33000-be kerül... akkor ezért vajon mennyit fognak elkérni :D:D azt a 70ezret szerintem simán lehet szorozni 3-mal... sajnos :)
20.
20.
Sun9us
Nagyon bejön. De tuti nem lesz túl megfelelő az Ár/Érték aránya. Max 70 000 -et adok érte.
18.
18.
X360_FaNbOy
#16: Előszőr is problémáid vannak a billenytűgombok nyomásérzékenyéségvel, ajánlok figyelmedbe egy könnyen nyomogatható billentyűt, aztán eldöntöt te magad, hogy melyiket választod..ha játszani akarsz akkor a PC mindenképp olcsóbb..
17.
17.
Motig
hát nemtudom.. spec nekem van egy EEEpcm ami hasonló képeségekel bír(ok a proci csak fele akkor mint az atom) szóval vagy azt alaikot át vagy ha valami csoda lesz és leesik ennek az ára ara a szintrwe mint egy eee pc akkor ezt veném meg(már a bill megérné + érités érzékeny kijelző.)
16.
16.
givi6
ha már ez a téma ...
gondolkozta hogy ha gépem lenn az asztali agy notebook,
szerintetek melyik jobb ?
15.
15.
X360_FaNbOy
Szerintem most jön ez az alapmodell, ami multisoknak naccerű dolog (ha van pénz). Aztán később kiadnak valami megfizethetetlen csodát..:)
13.
13.
X360_FaNbOy
Razer!
Alap, hogy kurvajó..
12.
12.
bledzer
hát szerintem a pc gaminget biztos nem fogja forradalmasítnai, max létrehozza a pc kézikonzol kategóriát, az ára meg olyan lessz, hogy elájulsz mikor meglátod a polcon...:))
11.
11.
logoffmeister
A koncepció jó, csak nekem valahogy mégis olyan hihetetlennek tűnik elsőre. Intel Atomból gaming notebook? Ugyan már, ennyire jól még senki nem tud optimalizálni...
10.
10.
mdr88
Hát szokatlan megoldás az biztos. Kicsit nekem is olyan érzésem van, hogy a Razer csinált egy olyan kézi konzolt, amin PC cuccok mennek. Ez persze nem rossz, de biztos vagyok benne, hogy Razerről lévén szó megkérik majd az árát. Az meg hogy ez az izé laptop lenne... :D azt mindenki maga döntse el... szerintem nem az :D én nem adnék ki rá komolyabb összeget.
9.
9.
Extol
Ránézetre amugy elég konzol féle dolog
8.
8.
szabovagyokk
egyébként jónak, jól néz ki, de én pl. biztos nem tudok így wowozni, hogy a billen szétszórva vannak a képességek
7.
7.
szabovagyokk
ezek a razeres arcok a videóban rohadtul unszimpatikusak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...