Három új DLC jöhet a Fallout: New Vegashoz

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 11.
  • Pletyka
Link másolása
Három új, gyanúsan DLC-k elnevezését sejtető címet jegyeztetett be a minap a Zenimax, ami azt jelentheti: a Dead Money után három további kiegészítővel bővülhet majd a Fallout: New Vegas. A felvetés nem valószínűtlen, mindenesetre a kiadó még nem erősítette meg a pletykákat.

Bár a New Vegast már az Obsidian fejlesztette, a Bethesdát valószínűleg ez nem akadályozza meg abban, hogy a Fallout 3-hoz hasonlóan elárassza DLC-kel az online játékpiacokat. Az első kiegészítő, a Dead Money még decemberben jelent, ráadásul jó értékeléseket is kapott, s ha minden igaz, akkor újabb három csomag érkezhet a posztapokaliptikus vegasi kalandokhoz.

A Bethesda anyacége, a Zenimax három címet - Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road - védetett le az elmúlt napokban, mint "játékszoftver számítógépekhez és konzolokhoz" és mint "interneten és vezeték nélküli eszközökön keresztül letölthető játékszoftver". Az alábbi elnevezések egyértelműen a Fallout világához köthetők, az utóbbi feliratot például graffiti formájában láthatták a szemfülesek a játékban.

A Bethesda még nem reagált a hírekre, így az sem derült ki, hogy az új DLC-k a Dead Moneyhoz hasonlóan Xbox 360-exkluzív címként startolnak-e majd el.

6.
6.
épp tegnap toltam ki a new vegast, 100 óra volt kényelmesen. :D
amikor lesz új fallout már gondolom az új motorrol fog menni, ami a skyrim-et is hajtja.
zseniális, és megunhatatlan a játék.
5.
5.
SütiMester00
#3: a dead money felül múlt pár fo3 dlc-t szal csak jókat várhatunk.
4.
4.
KiCsi MexXiS
#1: hát van esélyre talán:)
3.
3.
Mortis
Csak legyenek is annyira fantáziadúsak, mint a Fallout 3 DLC-i...
2.
2.
danez11
1.
1.
themagott
Remélem ezek a DLC-k pc-re is jelennek :D Már nagyon várom ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...