Lehet jelentkezni az APB: Reloaded bétára

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 12.
  • Korai verzió
Link másolása
Szerencséje volt a tavalyi év egyik legsikertelenebb MMO-jának, az All Points Bulletinnek, hiszen miután a GamersFirst megvásárolta azt, nem szeretne lemondani a GTA-alapokon nyugvó online játékról. Ennek örömére februárban már el is startol az első zárt béta, aki nem akar lemaradni, most figyeljen!

A rablók és pandúrók véget nem érő utcai harcaira összpontosító MMO free-to-play rendszerben jelenik meg, tehát csak a mikrotranzakciókért kell fizetni, a türelmeseknek ingyenes örömöket nyújt majd. Ha tavaly nem próbáltad ki az egyébként botrányosan középszerű címet, itt az alkalom - talán a GamersFirst munkatársai már kiköszörülték a csorbát.

Íme az első lépések, amiket meg kell tenned, hogy jelentkezz a zárt bétatesztre:

  1. Add meg email címedet a játék honlapján pontosan, majd vélhetőleg 14 perc múlva megérkezik a válasz, miszerint jelentkezésedet elfogadták. 
  2. Hozz létre egy GamersFirst accountot lehetőleg azonos email címmel, mint amire a bétára jelentkeztél.
  3. Várj türelmesen!


Ez után kicsit trükkösebb események veszik kezdetét, hiszen körülbelül két héttel a zárt béta előtt, ami február első hetében esedékes, kapni fogsz a megadott email címedre egy levelet, melyben egy egyedi linkre kattintva aktiválhatjuk a béta-igényünket. Bár még egy percet sem játszottunk, számos információt kell megosztanunk a fejlesztőkkel, többek között el kell küldeni nekik dxdiagunkat, néhány információt magadról és géped paramétereiről. Mégis teszt ez, vagy mi a szösz?

Ha az adatokat ellenőrizték, akkor kapod meg a tényleges bétakulcsot, amivel már játszhatsz is.

A dolog pikantériája az, hogy a fejlesztők szerint már több, mint húszezren jelentkeztek az előzetes tesztlehetőségre, ám terveik szerint csak 6-7 ezer játékosnak adatik meg, hogy részt vehessen rajta. Mindegy, sok szerencsét!

2.
2.
aruha
jelentkeznék énis ,csak lenne rá egy olyan gépem...:P
1.
1.
CasualCrash
Köszi srácok, már jelentkeztem is! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...