Él a DC Universe Online, trailer a megjelenésre

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 12.
  • Videó
Link másolása
Hosszas várakozás után elindult a PC-re és PS3-ra készült DC Universe Online. Az MMO-ban létrehozhatjuk a saját szuperhősünket, majd a már jól ismert képregénysztárok mellett vagy ellen harcolva vehetjük a nyakunkba Metropolis vagy Gotham City városát. Az utolsó trailer következik.

A végleges verzióról szóló visszajelzések még váratnak magukra, mi mindenesetre megszavazzuk a bizalmat a játéknak, elvégre az előzetes anyagok és a tény, hogy az Everquest veterán fejlesztői is közreműködtek a munkálatoknál, mindenképpen biztatóak. A DC Universe Online havidíjas, tehát a játék alapárán kívül még havonta fizetnünk kell érte, viszont ritka a PS3-as MMO, így mindenképpen illik megbecsülni.

Az új trailert alant vehetitek szemügyre, akit a videó elején felbukkanó CG jelenetek érdekelnek, nézze meg ezt a trailert, ugyanis innen vágták ki őket. Jó szórakozást!

12.
12.
renato999
Lehet egyáltalán itt kapni valahol ? Mert én sehol sem találtam !
11.
11.
marley3333
Mit nem adnék ha ingyenes lenne :P
10.
10.
Kerik
amugy jol értelmeztem hogy a harcjelenetben Lex a saját multját és Batboyék (esetleges) jövőjét mutatja be?
9.
9.
Kerik
akkor már mindent értek,köszi!:D
8.
8.
wildláma
#7: kérlek szépen, a kriptonit ... Lex mindig tart (tartott) magánál egy keveset, ezért is lett rákos, és ha jól tudom a ruhája is a kriptonitot használja erőforrásként, de ez nem biztos. Lex ugyebár belerejtett egy keveset WW (Wonder Woman) szájába, és amikor azt "kihányta", Superman legyengült, elvesztette minden erejét, és utána Lex átdöfte azzal a jókora kriptonit lándzsával.
7.
7.
Kerik
Gecc a CG trailer ütős! És wildlámával együttérzően én is azt mondom hogy végre egyszer a gonoszok nyertek! Amugy Superman-t hogy francba lehet megsebezni? Mert nem tudok róla semmit és érdekelne hogy ez hogyan lehetséges.
6.
6.
Folti90
Elég badass, kiprobálnám a műfajt, de ez az előfizetés nem jön be.
5.
5.
KiCsi MexXiS
én is játszottam vele de rohatul jó :)
4.
4.
killzone2
Hát fiúk,lányok én toltam a ps3-as bétát, már ott is hihetetlenül nagy élmény volt. Én nem szeretem az MMO-kat,de ez rohadtul bejött.
3.
3.
wildláma
áááá az a CG trailer az valami kegyetlen jó! Végre egy olyan, amhol a gonoszok diadalmaskodtak. :D amúgy mindig is azon gondolkodtam, hogy ugyebár vannak a lágyszívű, naív jók, meg a dörzsölt, kegyetlen gonoszok, és mindig a jók nyernek ... de miért? Mindegyiknek meg van az adottsága, hogy pikk-pakk eltegye láb alól a jófiúkat, de nem, mert kiélvezik a rövid győzelmet.
2.
2.
Mortis
Tyűha. Van benne spiritusz, de inkább meghagyom a pénzem a TOR-ig. :)
1.
1.
hakydakillah
Érdekelne a dolog, de az a fránya "havidíjas" szó lerombolja az érdeklődésemet :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...