Március végén jön a Need for Speed: Shift 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Szinte még fel sem fogtuk, de máris a nyakunkon van a következő Need for Speed megjelenése. A Shift 2 a Slightly Mad Studios által kitaposott ösvényen halad tovább természetesen, tehát a szokásoshoz képest kicsit szimulátorosabb körítést kap a játék. Új trailerünk is van, ne hagyjátok ki!

Az Electronic Arts bejelentette, hogy március 24-én landol a boltok polcain a Need for Speed: Shift második része, az Unleashed. A dátum kizárólag az európai országokra vonatkozik, Amerikában 29-én várható a premier. A fejlesztők a most kiadott új trailerrel egyúttal a Limited Edition előrendelésére is buzdítanak, mivel az három exkluzív autóhoz (Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV és Lamborghini Murciélago LP640) és 40 extra versenyhez biztosít hozzáférést.

A játékot ismét a Slightly Mad Studios fejleszti, tehát a játékmenetet az előző Shift által megalapozott stílusra építik majd. Az új trailer egy-két jelenete ugyan ismerős lehet, azonban mikor a kamera a volán mögé közelít, a korábbi előzetessel ellentétben tényleges gameplay felvételt láthatunk.

A Need for Speed: Shift 2 "korai" érkezése mindenképpen meglepő, hiszen a Hot Pursuit novemberben jelent meg, s következő részt is őszre vártuk. Mint utóbb kiderült, az EA ezt a menetrendet is tartani fogja: márciusban jön a Shift 2, majd ősszel érkezik a Black Box új autóversenye. Őrület.

24.
24.
hakydakillah
23. hidd el, nálam jobban senki se várja :-) Talán ez az a autós játék, amit a legtöbbet nyomtam. Imádtam online, főleg a derby részt, csak sajna szinte mindig volt egy-két rohadék, aki nem versenyezni jött, hanem rontani a levegőt :-(
23.
23.
shatterhand
#19: GRID2!!! Várom ezerrel. Árkád ide vagy oda, de ott van hangulat verseny közben (leszámítva a barmokat persze).
Igazi nextgen autós cucc. A turismoval bár elvagyok, de igazából szinte nem sokat változott hangulatban.
21.
21.
fojesz
#16: A dobozon rajta van az NFS, csak éppen kisebb méretben. De egyébként van benne valami, amit írtál.
20.
20.
Tyebeca
19.
19.
hakydakillah
18. Mindig az van, aki szerette a tuningos NFS-t, az fikázza pl a HP-t, akinek a régi HP stílus tetszett, az fikázza a Shift-et stb. És van az, aki az összesre vevő, pl.én. :-) Mindig azok hallatják hangukat, akiknek elfogult-szubjektív a véleménye, és egy 9pontos játékot lesz@roznak. A mostani HP-t már 14órája játszom, és imádom. Végre nem egy rövid vacak, hanem jó hosszú ideig le tud kötni. Felidézte bennem a régi NFS érzést, a Shift már tiszta másról szó, de amíg nem jön ki a Grid 2, addig kárpótlásul jól jön.
18.
18.
shatterhand
#13: Én vhogy rohadtul emlékszem mikor az undergorund2-t már lefelé minősítették,hogy ez ugyanaz mint az elöző csak nyílt városban. Ja és,hogy már megint csak éjszaka?Utánna jött a carbon. Mi volt a fika? Basszus ez ugyanz csak most van szerpentin. Ja és még mindig este van.Jött a MW. Szokásos fika: basszus senki nem unja a tuningolást? Itt meg mindig süt a nap. És milyen szinészkedés folyik itt?Aztán jött a pro street. Ez meg mi? stb,stbUndercover: na ez is micsoda?Shift: dettóFolyamatosan megy a fika. Belehet vallani,hogy SEMMI SE JÓ!!! A HP az eredeti Need4Speedet hozta vissza (vagyis a rendőröset), erre újra lehet köpködni,hogy rossz. Ha ez rossz akkor megnézném mi az amire azt mondjátok,hogy jó. Érdekes, de szinte azok fikázzák a játékot akik leragadtak annál, hogy tuningolni, festegetni kell a játékban. Én mondjuk azt hittem versenyezni. Mert, ha azt veszed a játékosok nagy része magasról leszarja,hogy milyenre van pingálva a kocsid. Mindenki azt akarja,hogy a sajátját bámulják és essenek hanyatt. Ennek aztán kú..ára nagy köze van az árkád versenyzéshez.
17.
17.
hakydakillah
16. igaz nem emlegetik, hogy NFS, de ha megnézed a dobozt, akkor ott a NFS logo
16.
16.
Josiix
A cikkhez szólva én úgy tudom, hogy ez már nem az NFS kategóriába tartozik, ezért nincs a dobozán se rajta az NFS felirat. Ez már csak simán Shift 2 lesz.
15.
15.
NereusLaceee
nekem ez a tempó kicsit gyors. Még a HP-t ki sem próbáltam :D
14.
14.
mdr88
Hát most szedjetek szét amiért ezt mondom (írom), de nekem a Shift volt az első NFS, ami abszolút nem tartozott NFS kategóriába... még egyszer mondom NEKEM. Szerintem az EA egyszerűen nem merte megkockáztatni azt, hogy egy (ez lehet hogy hülyeség de beleírom) szimulátorokra hajazó versenyzős játékot más brand alatt adjon ki. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Shift rossz lett volna, de nekem valahogy nem adta azt a feelinget, hogy NFS játékkal nyomnám.
13.
13.
XDannyL
Remélem jobb lesz mint a Shift (1) volt...
Mondjuk a mostani Hot Pursuit-nál bármi jobb xD
11.
11.
Killerbee
#10: Azt már nem is fogja semmi. Új vonalon kell jót alkotni.
10.
10.
#8: Pedig nagyonnem hozza vissza a régi részek feelingjét.
9.
9.
Hardy
Shiftet kipróbálnom sikerült de nem tetszett szóval szerintem ezt is hanyagolni fogom.
8.
8.
shatterhand
#: a HP pont nem volt fos
a régi nfs-t hozta vissza
6.
6.
BGEE
#4: Ott a pont! :) Nagyon várós ez is.
5.
5.
miki1105
Szerintem egész jó volt a Shift, viszont az a "The most realistic racer ever" elég kemény túlzás, de várom jo kis szórakozás lesz.
4.
4.
drat576
ilyen hamar jön? nem rossz és aki ezen meg felháborodni tud csak az szánalmas, szinte semmi kapcsolat nincs a HP és Shift között csak mind2 NFS név alatt fut, már az is baj hogy ha játékot adnak ki
3.
3.
kekszesember
Jónak tűnik, a Hot Pursuit kicsit egyhangú volt nekem, de amúgy jó az is, ez meg várós.
2.
2.
p.balou
Ez NEVETSÉGES... Jó. hogy nem napi szinten adják...
1.
1.
hakydakillah
Tényleg bátrak: "The most realistic racer ever". :-) Kiváncsian váram, szerettem az 1est. Remélem addigra be tudom fejezni a HP-t :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...