Új trailert kapott a Final Fantasy Versus XIII

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 18.
  • Videó
Link másolása
Hosszú idő után újra hallatott magáról a Final Fantasy Versus XIII, és nem is akárhogyan: egy hétperces, átvezetőket és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó előzetest kaptunk a játékról. A Versusra régóta várunk, és az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy egyáltalán nem hiába.

Bár a Final Fantasy XIII megosztotta a rajongókat, az biztos, hogy az új rész világával viszonylag hosszú távra tervezett a Square Enix: a Final Fantasy XIII közvetlen folytatása és a Type-0 mellett érkezik még a Versus XIII is, amely bár ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az előbb említett címek, a története, a karakterei, és legfőképpen dizájn jelentősen eltérnek azoktól.

Ahogy a trailer végén is látható, a játék még mindig PS3-exkluzív - ennek néhányan bizonyára nagyon fognak örülni.

31.
31.
Lordnekroseth
Hát ha belegondolok ürülök hogy vettem ps3 at pont ilyenek miatt. De alapvetően kezdek kételkedni abban hogy a pc-fejlesztését csak úgy ott lehet hagyni. Sajnos a játékok HATALMAS része legalább pc re IS kijön ha nem csak arra jön ki. És ahogy Naridar is mondja ez igaz pc re is,pc nek is vannak csak ott jól kinéző és csak pc-re kiadott játékai amik miatt önmagában megéri egy jó pc-t szerezni,. Amelett ne is említsük hogy egy pc szupermultifunkcionális, ami azt jelenti hogy nem csak játszani tudok rajta,hanem akár át is írhatnám a forráskódot ha akarom. Persze jöhet ide most az hogy ps en is van sok alkalmazás,sőtt os meg minden,de azért nem olyan extrém szabad keze van a felhasználónak. És valljuk be a konzolok nem engednek minket kotorászni oda ahova nem kéne. A pc leszarja te mit csinálsz akár az os ed el is. Amelett ki tud zenét halgatni winampal,Youtubon végigjátszást nézni,közbe chatelni barátjával közbe letölteni és másolni?
30.
30.
AizenSama
Akik szerint a grafika nem tetszetős!
Development staff for each title will also be on hand at the event. Nomura says that Final Fantasy Versus XIII will be there, along with the debut of Noctis’s Japanese voice casting, as well as actual game footage. Nomura does note though, that this footage is older, and was cut before the game was given a visual quality boost.
Bizony ez a játék sokkal szebb lesz!:)
U.I: Bocs az utólagos hozzászólásért!
29.
29.
zola2000
#27: Pcn sem muszáj maxon játszani, bár ja amin konzol minőségben menne a crysis2, olyan pc is drága volt 2-3 éve és kinek van pénze/türelme kevesebb mint három évente pct cserélni, és akkor még mindíg az esetek 90%ában konzolportok vannak, konzolon meg majdnem kétszer akkora a választék...
28.
28.
MZperX
Hát én 3 éve vettem a gépem egy "középkategóriás" gép volt akkor, hát ja nekem kéne azért költenem (habár a mostani játékok is futnak azért és nem minimum graffon) de ha 4 giga ramot vettem volna, meg egy monjuk 3 gigaherczes (bocs ha nem így kell írni) procit, mert szerintem annyi elég neki bár nem vagyok amugy egy gép mágus, akkor max vidikártyát kéne most vennem szerintem, de lehet én tévedek, bár még nem tudni a gépigényét se. Ki tudja talán kapunk egy korrektebb motort, bár a képek meg videók alapján inkább csak az előző lett feljavítva.)
(de amúgy ennyire durva volt az előző kommentem, hogy ki kellett venni?)
27.
27.
hakydakillah
26. Pc tulajként kérdem: az a pár cucc az üzletben mennyibe is fog fájni, ha egy 2-3 éves Pc-ről beszélsz, és a Crysis 2-őt futtatni akarod rajta maximumon? Mert az a pár cucc a gépben, egy ennyi éves gépnél nagyon jó esetben grafika, RAM cserét jelentene + rosszabb esetben pedig grafika, RAM, új proci, ami a régi alaplapba már nem passzol, szóval új alaplap, és a megnövekedett fogyasztás végett új táp... :-)
Ezért Pc-s vételben nem is gondolkodok, megveszem PS3-ra, menni fog ugyanaz a játék, csak nem lesz olyan szép, mint Pc-n. Én személy szerint nem halok bele, mert nem csak a grafikára fektetem a hangsúlyt.
21.
21.
kevinbutler
Jaja, általában az exkluzívok a legjobbak konzoltól függetlenül.
20.
20.
Naridar
Konkrétan most abszolut nem PC-ről volt szó (személy szerint ráadásul az összes Blizzard játék szerintem élvezhetetlen), hanem arról, hogy a 360 és a PS3, lássuk, be, kb. ugyanaz. Azokat a játékokat összehasonlítva, amik mindkettőre megjelentek, voltak olyanok, amelyeknél a PS verzió nézett ki jobban, de olyanok is, ahol a 360-as. A PS-exkluzív játékok közül pl. az Unchartednek vagy a Heavy Rainnek van lenyűgöző látványvilága, de az Xboxon meg ott van az Alan Wake vagy a Halo Reach. Az a lényeg, hogy sok olyan exkluzív játék van mindkettőre, aminek van hasonló műfajú/hangulatú megfelelője a másikon (Forza - Gran turismo; Alan Wake - Heavy rain; Halo, Gears of war - Killzone, Resistance; Ratchet and Clank - Banjo-Kazooie), de pár játéknak (Little Big Planet, Mondnation Racers, Fable, vagy akár a Versus XIII) nincs megfelelője a másik platformon semmilyen elfogadgató formában.

A kalózkodás érve pedig mostanság szűnik meg, főleg hogy egy jailbreakelt PS3 többet tud, mint egy flashelt (nem jtaggelt) X360.
18.
18.
Naridar
Amúgy maga a játék pusztulat jónak tűnik!
17.
17.
Naridar
"Ennek bizonyára néhányan nagyon nem fognak örülni"

Pontosítva.
16.
16.
Rolandcska
Hát nem tudom ,ez a harcrendszer már inkább olyan hack 'n slash stílus. Miért nem hagyták meg a jól megszokott harcrendszert ,mint a 7 ben és a 10 ben? Az nagyon ütött és folyton agyalni kellett ,hogy mit hogy különben DIE :D
15.
15.
Mortis
Egy angol feliratot rádobhattak volna. :)
Sokkal jobbnak néz ki, mint anno a XIII. Remélem felülmúlja...
14.
14.
Irasalgor
Ajjj, pedig vártam hogy hátha jön Boxra : <-...de jön a FFXIII-2 és annak örülök :D
13.
13.
Apostol360
#8: ezt fájt :D szted egy blueray árából hány dl lemezt tudsz venni? :D...
10.
10.
NinjaNorb
#8: Nekem nem szakad le a kezem ha ki kell cserélni 1 dvd-t:) bár lehet hogy ez egyes embereknek problémát okoz bár azt én sem értem hogy ilyenkor hogyhogy nem drágábbxD de addig örüljünk^^
9.
9.
tommy93
#1: Nekem kész álom lenne ha az lenne! :D:D:D Mindenesetre tettszik.
8.
8.
keiji maeda
meg ráadásul xboxra ez is csak vagy 3 lemezre férne :D én már ha kiadnék egy 3-4 lemezes játékot akkor picit drágábban adnám :) hisz a több lemez több idő :) több pénz :) :
6.
6.
NinjaNorb
Asszem venni kell 1 ps3at:'D
5.
5.
Tacskoexe
Na végre valami infó a játékról.
Két vadiúj Final Fantasy is jön PS3-ra! Ez eszméletlen királyság! :D
3.
3.
NinjaNorb
Francba hogy csak ps3ra jön de hát a sonynak nagy a tárcája nincs mit tenni:D
2.
2.
danez11
amugy nagyon állatnak néz ki, bejön ez a "sötét" hangulat
1.
1.
danez11
ma csak FF postok lesznek ?? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...