Március végén jön Európába a Nintendo 3DS

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Lezajlott a mai Nintendo-sajtókonferencia. A bemutató kissé unalmasra sikerült, viszont a lényeget megtudtuk: március végén Európában és Amerikában is boltokba a Nintendo 3DS. Az érdekesebb bejelentéseket felsoroljuk, de ne számítsatok nagy meglepetésekre...

A sajtókonferencia házigazdája Jonathan Ross volt, és bár az általa "megszellőztetett" Metroid 3DS bejelentés "valamiért" elmaradt, azért a lényeg kiderült: Európában március 25-én, míg Amerikában március 27-én kerül boltokba a Nintendo 3DS. A kézikonzolt 250 dolláros áron vesztegetik majd, és kezdetben Aqua Blue és Cosmos Black színben lesz kapható.

A kevés bejelentés egyik lényeges részét képezik a 3D-s médiatartalmak: a Nintendo eddig a Sky-jal és a Eurosporttal kötött megállapodást, illetve egyperces, 3D-s Shaun the Sheep rajzfilmek is érkeznek majd - a japánok egyébként folyamatosan tárgyalnak a leendő partnerekkel. 

A rendezvényen szó esett a Street Fighterről, a Dead or Alive-ról, a Pro Evolution Soccerről, továbbá szólt néhány szót a Ubisoft fejese is: ő megerősítette, hogy 8 játékuk megjelenése várható a 3DS launch periódusában: Rayman 3D, Splinter Cell 3D, Combat of Dinosaurs 3D, Asphalt 3D, Rabbids 3D, Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars, James Noir’s Hollywood Crimes, Driver: Renegade.

A 3DS 25 címmel rajtol Európában, bár ez a szám nyilván nem csak az első napi megjelenéseket takarja, hanem esetleg néhány héttel később érkezőket is.

9.
9.
StreetRacer
Valaki meg tudná mondani, hogy március 25en nyitva vannak e a Media Markt üzletek?
8.
8.
zola2000
Egy év múlva lesz érdemes megvenni, akkor már olcsóbb lesz, lesz hozzá jobb akksi, lesznek hozzá budget árú játékok, ez az ár csupán az első vásárlók szokásos lehúzása.
7.
7.
daenath
#6: Egyetertek veled 100%
Majd ha valamelyk Nintendo Fun haverem megveszi kiprobalom, de ennyi, semmi tobb.
6.
6.
wigyory
Zseb 3D? Nem is lehet élvezni a grafikát sem, komolyabb gamenél mire jól rákattansz lemerül a liion aksi is. Sztem lesznek igy is többen akik beugranak, lehet hogy számukra bejön-én nem tartozok közéjük. Én megmaradok a látványnál, a normális grafnál, szineknél és a 42' képernyőnél- SRS sourrandnál.
5.
5.
-OWERLORD-
picit drága 250 $ inkább meg várom míg olcsóbb lesz
4.
4.
Oliver S96
Márciusban végén jön? :D kis nyelvtan fail
3.
3.
Bika008
250 $ kb 50.000 ft... Akkor inkább vegyetek xbox 360-at, vagy ha még gyűjtötök akkor meg PS3... Talán 1-2 év múlva csökkentik az árat és majd lehet vevő leszek rá... Nem ér meg 50.000 ft-ot, hogy Mario-val ugráhassak meg kb 6-8 olyan címért ami ténylegesen megéri az árát.
2.
2.
Mortis
Komoly kezdés. Nagyon bíznak a sikerben.
1.
1.
Birkazoli
Akkor aznap tuti nincs suli:-) Megyek az egyik boltba, az 100:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...