Mortal Kombat dátum és új előzetes

  • Írta: InGen
  • 2011. január 22.
  • Hír
Szépen lassan azért be fognak indulni a játékmegjelenések, habár az igazi nagyágyúkra tavaszig várnunk kell. Még mielőtt azonban Duke Nukem landol a számítógépeinken és konzoljainkon, elüthetjük majd az időt az új Mortal Kombattal, mely pár héttel előbb érkezik.

A tavalyi E3-on bejelentett Mortal Kombatot annyira vártuk, hogy szinte észre sem lehetett venni azt a pár hónapot, ami azóta eltelt. S már csak pár továbbinak kell eltelnie, a játék ugyanis április 18-án, hétfőn rajtol, a készítők által Mortal Mondaynek nevezetett esemény keretein belül. Legalábbis az Egyesült Királyságban.


Ennek örömére megkaptuk a hivatalos dobozfotót, és érkezett egy új előzetes is. Az egyiket fentebb, a másikat pedig lentebb lehet megtekinteni.

22.
habo
eggyik kedvenc lessz :D...azt még mindig nem tudja senki h az xbox 360 asban milyen plussz karakter lessz ? ...ha már a ps3 as kapott eggyet .
20.
Ragnarök
#17: Ezért volt jó pl. az Armageddon-ban is használt "Breaker", mert ugye akár a levegőben is megtudtad szakítani az ellenfél kombó/juggle rohamát. Igaz csak 3szor lehetett használni, de az bőven elégnek bizonyult.
18.
drakecsaj
Wow! Király a borító *___* Már nagyon váróós =)
(Persze egy új DOA is jól esne)
17.
dkjq
a kombo-láncok azért hasonlitanak a tekkenre. abban van az, hogy ha a karaktert egyszer kibillenti egy ütés az egyensúlyából, akkor be lehet vinni neki megszakitás nélkül akár komplett kombókatis amig földet nem ér, és még védekezni sem tud. ez a juggle.
ez itt is megvan, csak kicsit dinamikusabb mint a tekkenben.
azért még igy sem egy DOA, de várjuk szeretettel!
counter nem is lesz benne?? az meg tudná dobni nagyon! :D
16.
Ragnarök
Csak nekem furcsa, vagy már másnak is feltűnt, hogy az új Mortalban nem igazán használnak Breaker-t? Kiszedték vagy mi?
15.
Wolnir
Tekkent szerintem falhoz csapja ez az új mortal.
Különben is a Tekken 6 pl elég gyenge lett...mivel szinte semmit se lehetett kiszedni benne max karakterekhez ruhákat, kiegészítőket de karaktereket nem.
9.
tjames
MUST BUY kategória ez kétségtelen!
8.
nasario
Vehetek elemet április 18-án a Hori Stick-be :)
7.
Wa-Szabi
Hát mi haverokkal eléggé rá vagyunk már remegve :D
6.
M3rcy
Jó kis kombókat tud a csaj :P
1.
krami
Tetszető, már csak egy PC-s port kéne és tökéletes lenne:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...