Jöhet a Metal Gear Solid HD-trilógia?

  • Írta: InGen
  • 2011. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
A kérdés sokkal inkább az, hogy eddig miért nem készült még el? Még Sly Cooper kalandjaiból is jelent meg HD-re feljavított verzió, pedig az egész PlayStation-márka egyik legnagyobb neve a Metal Gear Solid, Snake nevét pedig mindenki csak suttogva meri kiejteni.

Az Official PlayStation Magazine legújabb számának pletykarovatában tűnt fel az a pletyka, amely szerint a Konami már ezerrel dolgozik a Metal Gear Solid-trilógia HD felbontásra húzott, feljavított verzióján.


A magazin belsős forrásokra hivatkozva állít ilyen merészet, szerintük ugyanis Snake éppen a "ráncfelvarrás" fázisában tart. Ahogy azt a bevezetőben is írtam, igazából az lenne a meglepő, ha előbb-utóbb nem készülne el Metal Gear Solid-trilógia, de a Konaminál sosem lehet tudni, mint ahogy egyelőre arról sincs semmi információ, hogy PSN-es vagy dobozos megjelenésre számítsunk.

Ezzel a lépéssel Snake és bandája csatlakozhatna a Sly-trilógia, a Prince of Persia, a Tomb Raider és a Splinter Cell mögé, melyek mind kaptak, vagy kapni fognak HD-ra tuningolt verziókat.

16.
16.
NECROSMOKE
#14: Szerintem a PS1-es MGS lesz.
15.
15.
Mortis
Mondjuk tényleg csoda, hogy ez csak most jutott pár ember eszébe. Vagy esetleg eddig nem volt megvalósítható...Mindegy. A lényeg, hogy jön. :)
14.
14.
Tacskoexe
Na végre! Mióta erre várok :D
Már csak az érdekelne, hogy az eredeti PS1-es első rész lesz rajta, vagy a Dreamcast-es felújítás.
13.
13.
NECROSMOKE
Ez jó,ez jó!!!
Idővel minden ps1,ps2 cuccot kiadnak HD-ban :D
11.
11.
daft_pete
Jó... már csak egy Silent Hill 1 HD kell, ha már Konami :D
[és ne jöjjön nekem senki a Shattered Memories-zel, mert azon kívül, hogy Silent Hill meg a nevek, semmi köze nem volt az 1-hez... ettől függetlenül imádtam azt is]
10.
10.
Rave24
Ha eléggé okossak és ügyessek, akkor a Nintedo GameCube-ra portált részért portálnák vissza, jobb lenne úgy. Amúgy örülnék neki, régóta tervezem, h beszerzem.
8.
8.
tundra
Az 1-et alaposan fel kell javítani mert az már nagyon ócskán néz ki 2011-ben.
7.
7.
a3a
#5: Nem épp ez a hír lényege...
#4: a Psx és a PS1 két külön konzol (igaz nem túl ismert és mindenki a ps1- re használja a psx nevet http://en.wikipedia.org/wiki/PSX_%28DVR%29 )
5.
5.
briandog
Izé... akkor most a rising lesz pc re ?
4.
4.
Folti90
Az első játékom az MGS 1 volt Psx-re, azóta vagyok fan. Nagyon örülnék ennek gammának!!!!!:)
3.
3.
Dcrysis02
Aww, jöhetne PC.re is. :( Régen játszottam már a Snake Eater-el...
2.
2.
briandog
ez mind szép és jó de hol marad a Metal gear solid Rising?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...