Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

  • Írta: InGen
  • 2011. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.

A 343 Industries a legnagyobb Halo-rajongókból alakult belsős Microsoft stúdió, akik a Bungie távozásával átvették a teljes uralmat a franchise fölött. Régóta nem titok már, hogy Frank O’Connor vezetésével a csapat egy teljesen új, tripla-A kategóriás Halo-játékon dolgozik, melynek munkálataihoz az utóbbi fél évben számos tehetséges embert vettek fel.


Most újabb tizenkét pozícióra nyitottak álláshirdetést, melyek között a művészektől kezdve, a szoftvermérnökökön át, a design directoron keresztül a multiplayer designerig mindenfélére találunk példát. Mindez tehát egyrészt azt jelenti, hogy tényleg gőzerővel készül az új Halo, másrészt pedig azt, hogy azért még jónéhány kulcsfontosságú pozíció betöltetlenül álldogál. Vagy csak éppen kirúgták az eddig ott dolgozót.

A jelentkezőknek abszolút Halo-fanatikusoknak kell lenniük, s az állásinterjún be is kell tudniuk bizonyítani, hogy kimerítően ismerik a Halo-játékokat és az univerzumhoz kapcsolódó egyéb dolgokat. Akit érdekel a dolog, látogasson el a Microsoft álláshirdetős oldalára.

3.
3.
Dcrysis02
Állítólag Rex McNish-t is felvették egy Halo projekthez, bár még nincs kiírva a LinkedIn profilján.

http://www.linkedin.com/in/rexmcnish
1.
1.
bzsp
Aki akar csatlakozzon a Halo Reach klubhoz :)

http://gamekapocs.hu/klub/20/halo_reach


kíváncsi leszek mikor dobják ki az új részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...