Killzone 3 nyílt béta érkezik

  • Írta: InGen
  • 2011. január 22.
  • Hír
Link másolása
Még a megjelenés előtt szeretné a Guerilla letesztelni a Killzone 3 szervereinek strapabíróságát, így február elején egy nyílt bétatesztet indítanak. Ez persze kiváló lehetőség arra is, hogy a játékmódokat és a pályákat finomhangolják, s elvégezzék a végső kiegyensúlyozást.

A Sony bejelentette, hogy február 2-án az Egyesült Államokban, február 3-án pedig Európában is elindul a Killzone 3 nyílt béta, melynek keretein belül egy pályához (Frozen Dam), valamint három online- és egy offline multiplayer módhoz férhetnek majd hozzá a játékosok.


A játékmódok valószínűleg nagyrészt ismerősek lesznek a Killzone 2 rajongói számára. Az első a Guerilla Warfare, ami gyakorlatilag egy 16 játékost támogató team deatchmatch, ahol minél többet kell eliminálnunk az ellenfél csapatából, mielőtt lejár az idő.

A Warzone is visszatér a Killzone 2-ből, kisebb-nagyobb változásokkal. 24 játékos játszhatja, és egy köralapú módról van szó, ahol 5 kisebb miniküldetést kell végrehajtanunk. Ennél még érdekesebbnek hangzik a teljesen új, Operations névre hallgató mód, aminek célja, hogy egy kicsivel több filmszerű élményt csempésszen a multiplayerbe: az ISA erőinek egy lineáris küldetéssorozaton keresztül le kell rombolnia a gátat és be kell védenie a dokkot, miközben a helghastok védeniük kell a gátat.

Végül pedig itt van nekünk az offline, egyedül is játszható Botzone, ahol gépi ellenfeleken gyakorolhatunk, mielőtt beleugrunk az online mélyvízbe.

A Killzone 3 február 23-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra.

16.
16.
sayainbarni
15.
15.
NECROSMOKE
#13: Nekem ilyenn nincsen-Én kiprobáltam a tegnap is mind a hármat.Van Guerilla Warfare a Frozen Dam-en,akkor van Warzone a Coronith Highway-en és a Frozen Dam-en.Persze a multis része már nem műkődik,de lehet,hogy ott megvan csak én enm figyeltem.
13.
13.
shatterhand
#10: a bétában nem volt benne?
a youtubeon van róla videó és igen állat
ugyanaz mint régen mikor 7 feladat volt egymás után csak itt kis terülten van egy feladat és úgy megy tovább az ember a térképen a következőre

Pl: robbantásos feladat után , betörik az ajtót ,átmennek a következő terültre ahol pontokat kell foglalni, majd utánna onnan is továbbmennek

egyszerű, továbbfejlesztett és ötletes
12.
12.
vesszoman
7#
Hát ezt a kijelentëst rengeteg pontból is meg lehetne támadni.
Full más a 2 game.
Annyi a közös h mind2 - ő FPS
10.
10.
NECROSMOKE
#8: Azt értem,csak nekem ez a "Operations névre hallgató mód" pálya ÚJ,és ezért kérdeztem.
8.
8.
mnmn1
#6: ah értem. akkor ott a válasz a kérdésedre..nem?
6.
6.
NECROSMOKE
#4: Persze,hogy igen.Ezek nekem mind benne vannak,kivéve"Operations névre hallgató mód"
4.
4.
mnmn1
#3: elolvastad egyáltalán a hírt?
3.
3.
NECROSMOKE
Nekme a PS Plusos BETA már rég meg van.gondolom most amit kiadnak az ugyanaz mint PS Plusosoknak?vagy ha nem akkór azt is letöltöm.
2.
2.
nasario
1.
1.
mnmn1
A KZ2 is csak 2 hete vettem meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...