Újra támadás alatt a Call of Duty: Black Ops

  • Írta: InGen
  • 2011. január 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Szegény Activisionre mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy az egyébként is kissé instabil PS3-as Black Ops miatt folyamatosan támadták őket az elégedetlen vásárlók, ráadásul a Sony konzoljának hackelése miatt a csalók is ellepték a Modern Warfare szervereket. A sztori folytatódik.

Most éppen egy független brit fogyasztói csoport, a fantáziadús nevű Gamers’ Voice gondolta úgy, hogy tovább bántja szegény Activision-Treyarch duót. A játékosokat összefogni próbáló csoport Tom Watson vezetésével megelégelte a Call of Duty: Black Ops PC-s és PS3-as verziója körüli problémákat, és hivatalos panasztétellel fenyegetőznek.


A Gamers’ Voice korábban már egy nyílt levélben kérte az Activisiont arra, hogy válaszoljon valami bíztatót a problémáikra, s mondja el, miképpen fogják kompenzálni a rengeteg csalódott és kiábrándult rajongót. A válasz viszont sosem érkezett meg, így a hivatalos panasz a következő lépcsőfok.

"Mivel az Activision nem lépett, most a kormányzati ügynökséget erejét szeretnénk kipróbálni ellenük" - nyilatkozta a Gamers' Voice egyik fejese, Chris O’Regan, aki abban reménykedik, hogy ezzel valamiféle válaszra vagy cselekvésre kényszerítik az Activisiont.

38.
38.
Ragnarök
#37: Értem én, és félreértés ne essék, csak nekem az jött le, hogy a PS3-as feltörés adta meg ennek a mozgalomnak a kellő löketet ahhoz, hogy kirobbanjon ez a 'lázadás'.
37.
37.
Giggsy
#36: Nem érted, itt nem csak a feltörésről van szó, hanem arról, hogy törés nélkül is szarakszik a játék. A cikk elején ha megnézed külön veszik a PS3 törés miatti problémákat, meg azt, hogy a BO eleve is instabil volt. Különben meg a PC-seket mi a rákért érdekelné, hogy a PS3-as feltörés miatt ellepték a csalók a PS3-as szervereket?
36.
36.
Ragnarök
Ezzel csak az a baj, hogy az Activision (sem a Treyarch), nem tehet erről... nem ők törik fel maguknak a PS3-at. De ugye mindig azt a legkönnyebb támadni, akiről van még mit lehúzni... nem mintha sajnálnám őket, csak fel tud háborítani az emberek bigottsága és hülyesége.

Ámen.
35.
35.
Folti90
#30: Akkora pöcs vagyok, hogy csak most jöttem rá:( De többet nem nyalom be XD
34.
34.
Quent1n
#29: Nálad a pont mindkét hszeddel maximálisan egyetértek! :)

Egyébként meg ez a játék minőségileg nem volt megfelelő mikor kiadták. Ezért kéne azonnali hatállyal EU-n belül kötelezővé tenni a Demo kiadást vagy pedig a nyílt bétát.
Emlékszem még a hülye fejlesztők azzal jöttek, hogy a zárt béta célravezetőbb meg jobb! Persze...
33.
33.
valti7
#29: ennyi éppen elég :D
32.
32.
Apostol360
#30: belőlem esetleg a maxellnek van kis haszna a dl lemezeken de pszt :D xD
31.
31.
danez11
#10: mekkora gyík vagy ember. a helyedben nem égetném magam feleslegesen, hogy troll vagy...
30.
30.
NinjaNorb
#29: Bocs a hang! a hang kimaradtxD mert még azt is cserélik:D és egyre szarabbraxD
nem tudom az emberek mikor jönnek rá hogy ez újabb részek már csak és teljesen arra mennek h még több pénzt húzzanak ki az ember zsebéből ...
29.
29.
NinjaNorb
#28: a következő "call of duty"ig ami már régóta nem játék csak skin meg map cserexD
28.
28.
Apostol360
én arra vagyok kíváncsi h meddig rágódtok még ezen a csonton ? :D:DD:
27.
27.
Skyer
#24: Teljesen egyetértek.
26.
26.
Roger Ramjet
Néha van előnyös oldala is annak, hogy fizetni kell valamiért. Az MS kénytelen tenni valamit a játékosai érdekében, mert fizetnek a játékért és el is tudja érni, hogy a jétékoknak jól működik a multis része is.
Nem az a baj, hogy ennél a játéknál csalnak, hanem az, ha majd a később megjelenő játékoknál (pl. Killzone) is ez lesz, mert akkor már nem lehet azt mondani, hogy az Activision szemét.
25.
25.
BGEE
11#: nemszűrök le semmiféle konzolháborús izét xD, ezt csak a cod-ra értettem. Én nekem van Box, meg PS3 is szal úgy értettem h Codot speciel boxon játszom:D

14# CoD videók végén szokták mondani h játszd x360-on:D és ezért xd
24.
24.
Necreon
Miért érzek Activision fanboy-t a hír mögött? Kétszer is le van írva hogy "szegény Activision", a Gamers Voice még egy teljesen gyerekes és alaptalan szurkálódás tárgya is ("rendkívül fantáziadús").

NEM! Igen is tegye oda magát az Activision, és igen is csinálja meg amit elrontott! Évről évre rekordokat döntenek, Ft-ban szinte már nem is mérhető összegeket hajtanak be igénytelen 5-6 órás kampánnyal és copy-paste multival, ráadásul mindezt egy olyan márkanév segítségével, amit az a fejlesztőgárda röpített a csúcsra akit ők tönkretettek, majd a licenc benyelésével élvezik a hasznot a márkanévből!

Mindezek után a MINIMÁLIS elvárás az lenne, hogy ne csak kisz@rjanak valamit CoD felirattal minden évben gyorsan, hanem legalább tiszteljék meg a címet. De nem. Nembaj, lenyeljük, kell nekünk minden évben új CoD 2 új fegyverrel és 2 új map-el, 15 dolláros DLC-kkel (megint hasonlóan szép tartalommal). De nembaj, lenyeljük. Annyit kérünk, hogy arra a platformra, amire hozzáteszem normál áron felül árulják a terméküket, normálisan készítsék el (sajnos az FPS-eknél is lassan már mindenhol konzolportot kapunk PC-re, nem pedig fordítva), optimalizálják rendesen hogy fusson jól az embereknek. De nem. Ők nem.

A PC annyira nem volt figyelembe véve (és mint kiderült a PS sem), hogy ez lett a végeredménye, ami a Black Ops "világsiker húdeüberkirályf@sza" címszavakkal van illetve a nagy hype-ban. Ha a marketing 1/5 részét a portba fektették volna, már nem itt tartanánk. Az pedig, ha valami ennyire el van rontva, alapvető hibákat jelent, amihez annyira bele kéne nyúlni a játékba, hogy sok kis patch-el szinte lehetetlen helyrehozni (nyilván tessék elképzelni egy meglehetősen komplex felépítést, nem GameMaker játékról van szó). Szóval tolják az arcába az embernek hogy ez az új, ezt vedd meg, ez kell neked, de amikor otthon kinyitod a dobozt, trágyát találsz. Felháborodva fordulnál hozzájuk, de ők már bezárták az ajtót és a pénzt számolják, illetve a következő Call of Duty -t csináltatják.

Igen, szegény szegény Activision, én is sajnálom őket, csúnya rossz Gamers Voice amiért egy minimális elvárható minőséget követelnek a pénzükért :(.
22.
22.
vesszoman
Ez a cikk szarzett nekem pár örömteli percet mert már elegem van h az activison a COD-jaival elszedi a pénzt a többi igényes, kreatív vagy újszerű játékoktól.
21.
21.
vesszoman
PS3-as vagyok és az új COD egyszerűen sz&r.
De tovább veszi majd a sok kis COD buzi az biztos.
20.
20.
Teuton
#19: Mert sokan elég hülyék ahhoz hogy a negatív reklám hatására is vásároljanak.
19.
19.
kekszesember
#15: A negatív reklám is reklám, akármilyen cégről van szó.
18.
18.
Folti90
#10: Ember, azért mert egy játék fosul lett összetéve, nem a konzol a szar. Egyébként, egyén kérdése h kinek mi. Nekem van x-em, de amióta vettem ps-t hozzá se nyúlók, szó adom is elfele. De a lényeg, hogy hozzászólásoddal a témához sikerült igényesen és lényegretötően hozzászólnod. Elsőkézből gratulálok!!!
Az Act. meg rohagyon el ott ahol van. De biztos vagyok benne hogy, a következő COD sem lesz bukás:(
17.
17.
Skyer
"Szegény Activisionre mostanában rájár a rúd."

A szegényt tessenek idézőjelbe tenni...
16.
16.
Hardy
#11: Nem azt szűrőm le, csak ezért nem vettem anno PS3-at mert sejtettem, hogy egyszer azt is felnyomják és akkor óriási lesz a botrány körülötte, drágább is volt mint az xbox és ennyi :)
15.
15.
shatterhand
bár a reklamálásnak nem látom értelmét
illetve a hangadásnak igen
Egy cégnek annál rosszabb nincsen, ha negatív reklámot kap. Bár ehhez meg kotick annyit tesz,hogy itt egy pixelshooter aminek adjuk a modern warfar3 nevet és dől a lé. Mert dőlni fog, az hót zihher.
Adjátok neki a pénzt és vegyétek továbbra is. Ezzel is bátorítva,hogy ki lehet adni szart pénzért.
14.
14.
shatterhand
#4: és ebben mi a vicces?

13.
13.
Dark_Temptation
#10: öcsém, gáz vagy ahogy a többi /// Giggsy igazad van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...