LittleBigPlanet 2 - hatalmas online siker

  • Írta: InGen
  • 2011. január 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A LittleBigPlanet sikertörténete egy meglepő dolog: ritkán válik egy ennyire kreatív és ügyes cím egyben ekkora anyagi és közösségi sikerré egyszerre. A folytatásra pedig, úgy látszik, még sokkal inkább rácuppant a tömeg, ugyanis az máris megdöntötte az előd eredményeit.

David Smith, a Media Molecule társalapítója árulta el a fantasztikus híreket, miszerint a LittleBigPlanet 2 máris több ponton túlszárnyalta az előd eredményeit, pedig még nem is lehet a világ minden részén kapni. Főleg az online eredmények impresszívek.


"A felhasználói szám teljesen őrület. A játék máris felülmúlta az előd eredményeit, ami az egyszerre online tartózkodó játékosok számát illeti" - mondta büszkén Smith, habár pontos számadatokat már nem közölt.

Érdekesség gyanánt még hozzátette, hogy az első LittleBigPlanet a megjelenést követően négy hónap után érte el a 2 millió online felhasználót, és még mindig növekszik. Ez főként azért furcsa, mert a hasonló címek esetében - legalábbis Smith szerint - mindenki arra számít, hogy a felhasználók száma elkezd kiugróan megemelkedni, aztán hamar lecsökken az érdeklődés.

A LittleBigPlanet esetében pont ennek az ellentétje vált igazzá.

8.
8.
XDannyL
Én az első részt zúzom online és marha jó kis társaság szokott összerezzenni...
Jók időtöltés és barátkozási lehetőség :P :)))
7.
7.
vesszoman
Nagyon jó game. Holnap kapom meg az lbp2-őt. Oda-vissza veri az összes máriót.
6.
6.
Apostol360
sose értettem az ilyen gameket,de biztos jó ha ennyien dicsérik :)
5.
5.
keiji maeda
ez egy VBG : D VeryBigGame :D :D
3.
3.
Tacskoexe
Aki még nem tudna róla, érdemes csekkolni a lbp.me oldalt, lehet szépen szemezgetni a pályák között :D Én ezt remek húzásnak tartom.
2.
2.
torppapa5
Ez a játék meg is érdemli a sikert, kár hogy PS3 exkluzív. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...