Képeken a Silent Hill: Downpour

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 24.
  • Képek
Link másolása
Megérkezett az első komolyabb képmennyiség a nyolcadik Silent Hill-játékról, a Downpourról. Húsz darab új screenshotot és koncepciós rajzot töltöttünk most föl a galériánkba, amelyen többek között az új főhős, illetve a játék két helyszíne is megtekinthető. Csekkoljátok őket!

A játék lenyalt hajú főhőse Murphy Pendleton lesz, aki nem mellesleg elítélt: a Downpour elején éppen a börtönbe tart a rabszállítóbusszal, mikor balesetet szenvednek, a kolléga pedig a Silent Hill külvárosánál húzódó erdőben köt ki. Az alábbi képeken már látható két játékbeli terület, ahova biztosan ellátogathatunk: ezek a helyszínek a The Diner és a The Devil's Pit nevet kapták.

A fejlesztők (akik a változatosság kedvéért ezúttal sem japánok, hanem csehek) szerint a játék tervezésekor az volt a céljuk, hogy a Shattered Memoriesban tapasztalt kiszolgáltatottságot és játékélményt párosítsák az igazi Silent Hill hangulattal, ahol sokszor bölcsebb döntés lesz a futás, mikor összetalálkozunk valamilyen rusnyasággal.

A Konami azt is elárulta, hogy Silent Hill: Downpour ősszel jelenik meg - remélhetőleg ezúttal nem kell csalódnunk a végtermékben.

 

 

7.
7.
Bloody Death
Hát elég jók a képek bizalom gerjesztoek, no de a csávokám haja, hát eléggé ratyi. Remélem jobban élethubben megtudják csinálni, mint ami a képeken látható.
De jól hangzik. Szertem az ilyes féle gémeket.
6.
6.
StrongData
Várnám... ha megjelenne PC-re is és nem konzol exkluzív lenne. :(
5.
5.
mit ne mondjak, örülnék ha feltmámadna a SH is.
1-2 még jó volt; aztán jött a lejtő. persze szép fokozatosan, de az utolsó fő-részre már játszhatatlan volt. a homecoming-ot már végig se vittem.
4.
4.
Mortis
Kiszolgáltatottság? A fejlesztők valószínűleg játszottak az Amnesia-ával. Vegyenek is példát róla. :)
3.
3.
Jackie Estacado
Nekem ez a game kötelező vétel lesz Xbox360-ra ,várom már :D
2.
2.
daft_pete
Szépnek tűnik. Remélem nem lesz olyan ronda és bug-os, mint a Homecoming [bár PS-en az is egész szép...]
1.
1.
Kochee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...