Zakatol a Crysis 2 multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 25.
  • Videó
Link másolása
Mától minden Gold-tagsággal rendelkező Xbox 360-tulaj számára elérhető a Crysis 2 többjátékos demója, ennek folyományaként elárasztanak minket az ilyen-olyan gameplay vigasságok. A Skyline térképen két játékmódban - Crash Site és Team Instant Action - is próbára tehetjük magunkat.

Nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi vár még ránk ezen felül a Crysis 2 multiját nyúzva. Elsőként a fejlesztők beszélnek bővebben az elérhető játékmódokról, majd következik az igazi tömény játékmeneti vigasság az utcákon és a háztetőkön.

A közelmúltban a Crytek szóvivője kifejtette, hogy nem is tudtak volna más engine-t elképzelni a Crysis 2-höz, szerintük pl. az Unreal motor már kevés lett volna. Kódjuk arra is tökéletes, hogy más stílusú játékoknak ideális táptalajt biztosítson, és a Crysis 2-ben debütált CryEngine 3.0 nagy ellenfele lehet az UE 4.0-nak a licencelhető multiplatfom motorok piacán.

Kommentekben várjuk a multi demó nyújtotta tapasztalatokat és élményeket - kinek mennyire jött be az első kipróbálható változat?

22.
22.
rapapa
A Halo Reach után harmatgyenge ez a játék, minden szempontból, legalábbis 360-on ez a helyzet, Pc-n valszeg komolyabb lesz, persze annak akinek lesz hozzá erőműve
21.
21.
biohazard rex
Sajna nekem nem mükszik mert mikor elkezdi tölteni a mappot akk egyszerűen lefagy a boxom :S Vki tud segíteni?
20.
20.
Hunt€r
#14: Szerintem nem is lehetne ezt a játékot a COD-hoz hasonlítani mert ez sokkal jobb lesz.
18.
18.
dallenbach
#12: nemet oldalrol csak ovatosan rendelni, mert ugye a nemet piacra erösen megvagjak a jatekokat (zöld ver, es hasonlok).
en is inkabb angliabol rendelek, pedig nemetorszagban elek.

demot majd este leszedem.
17.
17.
hedzsooo
Persze lehet, h tenyleg elbiztak magukat, de ez majd csak a TELJES-verziok soran derul ki majd, kozolokon es PC-en egyarant...
16.
16.
hedzsooo
Viszont mindossze 2 db jatekmod kiprobalhato, az is csak 1 palyan, nem ?
Ebbol, h lehet azt leszurni, h minden tokre ugyanaz lesz, mint pl. a CoD-okban ???
Talan a tobbi jatekmod ad vmi ujat is, csak azt meg nem akartak elloni...azt meg lehetett sejteni, h konzolokon tobbet nagyon mar ok sem tudnak kihozni a latvanybol, mint mas, hasonloan profi jatekfejlesztok.

PC-es verzio szerintem megint a toppon lesz, hiaba csak betondzsungelt kapunk hozza. ^^ ;-)
15.
15.
#14: Tudtam h ez lesz! :( Úgylátszik kezd a crysis lesüllyedni a COD-ok szintjére. De ha egyszer ezkell az embereknek....
14.
14.
BGEE
Na hát kipróbáltam, és megmondom öszíntén kellemeset csalódtam :D
Jó, pörgős multi, igazából a CoD-okhoz lehetne hasonlítani, tetszik, hogy vannak killstreakok (3,5,7) Grafika gyönyörű, szóval elég élvezetes :)
13.
13.
dzsiádzsó
Nekem bejött, mert én eleve nem vártam sokat :D
Pontosan tudtam nem fognak szebbet vagy jobbat csinálni mint bárki más (a komolyabb fejlesztők közül) ez nem meglepő. Bár kicsit nagyobb volt a szájuk a kelleténél!
Én Crytek játékokat főleg tengerparti szép tájak miatt szerettem, erre idelöknek pont egy CoD-ot (pont mire ideér) konzolra az áhított Crysis. Sajnos a multija nem egy nagy szám, nagyon CoD-os egy két iszonyú baromsággal megfűszerezve. Senki nem kétli hogy Crytek sose a multijáról, vagy a fasza storymodról volt híres, de akkor nem is egy városban kéne CoD-oznom, hanem a tengerparton rohangálni... :/

12.
12.
hedzsooo
Ja, itt 1 link is hozza: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002BWONOY/ref=ox_ya_os_product


-Ha otthonrol akarod kulfoldi helyrol rendelni, akkor erdemesebb pl. az amazon nemet oldalarol rendelni, a kevesebb postakoltseg miatt, de szerintem ezt a jatekot otthoni web-aruhazakban is elo lehet rendelni ! ;-)
11.
11.
hedzsooo
#10: En UK-ban vok, 23%-al adjak igy olcsobban, 27 angol fontert, 35 helyett. Ez igy kb. 8600 Ft. ;-)
10.
10.
Vendu
#8: Úgy mennyivel olcsóbb a játék ha előrendeled?
9.
9.
hedzsooo
#6: Szerintem tulzas, h eltuntek a PC-es demok, de lehetne tobb beloluk es a konzolos demokkal 1 idoben, ha multiplatformos jatekrol van szo ! ;-)
7.
7.
jookrisztian
Sziasztok.
Én személy szerint örülök a CryEngine 3.0-nak, mert így talán még jobb, és szebb játékok készülhetnek konzolokra!!!!!!!
A demo meg így a videók alapján nagyon joónak tünik, de sajna meg kell várnom a megjelenést, mert nincsen GOLD-om :(
6.
6.
Dresa
A Demók hogy eltűntek a PC-s piacról, jó ha egy évben kapunk vagy 3 at... így a vásárlást is megnehezítik, nem ad ki mindenki 10E forintot egy olyan játékra ami lehet el sem indul a gépén.. ebben is lehet valami h miért pörög úgy a warez!! Pont hogy a nagy kiadóktól várnám el a demó kiadását, nem hiszem h problémát jelentene 1 pályát kiragadni belőle (abban már nem is reménykedem h egy teljesen különálló demót kapjak mint anno a half life 1 hez, ami egyáltalán nem volt benne a végleges játékban...)
4.
4.
hali74
#1: Most ird le magyrul mit akarsz?
LOL thx xd nélkül mert hányingert kapok!
3.
3.
hedzsooo
#1: ...Bovebben esetleg ? ^^
2.
2.
hedzsooo
PC-re is lehetne ilyen multi-demo ! ;(

Azert kivi vok a konzolosok tapasztalataira most en is, h milyen a kiprobalhato multija. [b]Irjatok legyszi ![/b] :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...