Februárban jön a Fight Night Champion demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 25.
  • Letöltés
Link másolása
Természetesen az EA Sports ökölvívó-szimulátora sem maradhat kipróbálható változat nélkül, így már egy hónappal a végleges változat megjelenése előtt betekintést nyerhetünk a boksz videojátékos berkekben eddigi legvadabb próbálkozásába. A demó online játékkal is fel lesz vértezve.

Az EA Sports tegnap bejelentette, hogy a Fight Night Champion demója 2011. február 1-jén érkezik Xbox Live-ra és PSN-re, és a legnagyobb vigasság, hogy a multiplayerbe is belekóstolhatunk - igaz, sietnünk kell mert állítólag csak egy hétig üzemel majd a demó-szerver.

A kipróbálható változatban egyébként - singleben is persze - négy hírhedt boxszoló izzadt bőrébe pattanhatunk. Mike Tyson, Muhammad Ali, Manny Pacquiao és Miguel Cotto érhető el, természetesen eltérő harci stílussal és állóképességgel. Sajnos sok beleszólásuk nem lesz a viadalok lebonyolításába: három menet alatt kell dűlőre vinnünk a győzelmet.

Az új irányítás, a brutális sérülések láttán ez lesz a legkiforrottabb Fight Night epizód a széria történelmében. A végleges változat március 1-jén jelenik meg.

10.
10.
asdasdfadasd
amugy a 4ben engem az zavar hogy megütöm az ellenfelet egy csomoszor erősen és semmi baja nem lesz, hiába püffölöm bírja az ellenfél sokáig....
9.
9.
asdasdfadasd
rálehet kötni PC-re az XBOX kart....
8.
8.
adamsfamily
#7: Mert pc-n nincs analog kar amivel irányítani lehetne az ütéseket.
7.
7.
rolemodels
ilyen játékot mér nem csinálnak pc re?
3.
3.
tjames
EZ A MAI NAP HÍRE NEKEM ! ! ! ! !
THX zoenn ! ! !
2.
2.
Bence14
Szerényebb nevek a demóban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...