Fight Night Champion PS3, X360

Az EA Canada jóvoltából a Championben a boksz igazi drámáját élhetjük át a ranglétrán előretörve.
1636628455

Feltámadhat a Fight Night-sorozat

Az EA állítólag rábólintott arra, hogy az EA Sports feltámassza a tíz éve parkolópályára tett Fight Night-sorozatot. Az új epizód Moneyball kódnéven fut, a fejlesztése korai fázisban van, és jelenleg jegelik, mert a UFC 5 van fókuszban.
1369382400

Egyelőre parkolópályán a Fight Night-sorozat

Az EA Sports egyelőre nem foglalkozik a Fight Night-sorozattal. Bár a jövőben biztosan visszatér majd a bokszolós széria, egy darabig a UFC-re szeretne koncentrálni a cég, ezt Andrew Wilson mondta.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1342688400

A Fight Night-csapat fejleszti a UFC-játékot

Minden nap pontosan nulla levelet kapunk, amiben azt kérdezitek, hogy mégis ki fejleszti az Electronic Artsnál a frissen megszerzett UFC-licencre épülő játékot? Nos, az Electronic Arts megválaszolja a kérdést, amit szó szerint semmi tett fel, mi pedig közvetítjük felétek az eredményt.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301307042

Fight Night Champion teszt

Tengernyi néző gyűlik össze csak azért, hogy lássák, ahogy két izzadt testű férfi kontrollált keretek között kiverje (alliteráció, csúnya gondolatok, hatásszünet) egymásból a szuszt is. A valóságban ez a harc a test és a lélek legnagyobb erőpróbája, de a játékokban eddig csak a test volt meg, a lélek valahogy hiányzott. Egészen mostanáig…
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.