Test Drive Unlimited 2 - alakítsd át a verdádat

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 26.
  • Videó
Ha még nem lenne herótunk a dögivel érkező TDU2 videóktól, akkor bizonyára mindenki örülhet a következő gyöngyszemnek, melyben csodajárgányunk külső, optikai testreszabhatóságára hívják fel a figyelmet. Egy sznob autótulaj Ibizán nem furikázhat gyári fényezéssel, ugye?

A kesztyűtartóban némi zsizsik - a hajnalig tartó pörgés záloga -, némi készpénz, egy márkás parfüm, egy csomag óvszer, máris indulhat a száguldás és a buli. A TDU 2 elhozza nekünk, amire már nagyon vártunk - a gazdagságot és a vele járó pompát, egy irigylésre méltó verda tulajdonosaként. Apartmanunk 100 négyzetméter felett minimum, munka minek, dől a lé így is, pláne a versenyzésből.

Persze egy kis színt nem árt vinni az unalmas fényezésbe, kezdve fizimiskánkkal, folytatva az autónkkal - lángnyelvek, spoiler alap. De még mi?

Mercedes fanok figyelem, a Ti járgányotok sem marad ki:

Megjelenés Xbox 360-on, PS3-on és PC-n - 2011. február 11-én.

16.
bognar110
Jó lessz ez a játék a kocsinak a testreszabása nagyon tetszett meg a régi mercedes is ebbe már eléggé sok kocsi van lassan ki is jön már hiányolok valami jó kis autós játékot. :)
15.
dareal
#11: ati karinak köszönheted, a kis gépemen is jól megy, amiben csak egy 9600 van.
nézd meg az új catalyst-al.
14.
XFXFORCE
Nem sokára itt van, már nagyon várom! :P
13.
mdr88
Asszem ez a játék elég keményen rá fog verni az első részre... az verda testreszabás eléggé bejövős, csak ne az legyen, hogy van pár minta, amit lehet szinezni oszt jóccakát.
12.
Skullman
#11: Az szép... Jó marad akkor BOX-ra.
11.
kharami
#9: Háát akkor te szerencsés vagy, mert nekem a athlon II x4 635 ön 4gb rammal és egy szénné húzott 5750 el elég csúfosan futott 1280x1024 ben ha felraktam mindent fullra! És ez azért gáz szerintem egy ilyen volumenü játéktól!:S:/
9.
ATi0021
7 - Nekem a béta Intel Q6600 (@2.4GHz), 4GB RAM, GTS250 1GB-al 1680x1050-es felbontáson a környezet és látótáv volt high-on a többi very high + 4xAA-val futott szépen. Városban 26-30 fpsem volt, külterületeken 30-45 fps volt átlagba. A lényeg, hogy nem akadott, pedig ott volt velem 8 online játékos is. Ha azok nincsenek, akkor ennél csak jobb fpsem volt. Plusz ez tényleg csak béta verzió volt.

Motoros DLC-t meg szerintem legkésőbb nyáron megkapjuk.
8.
ATi0021
6. - Nagyjából 90 autó lesz, a többi meg majd akár éveken át DLC-ben jön. Lesz fizetős és ingyenes DLC is. A Lamborghini lesz majd érdekes mivel ők alap játékból kimaradnak, hiába kérték nem kaptak annyit mint a Ferrari. Az Eden dönthette el, hogy Lambó vagy Ferrari és a Ferrari nyert. Egy pre béta verzióban írtak 208-at is.
7.
aruha
Abban azért még reménykedek,hogy lesz motoros vagy valami igazán zsír kiegészítő hozzá :D Meg sztetek hányszázezer forintos pc kell egy ilyen játékhoz? XD..
6.
d15a5t3r
Az elsőben is volt 1-2 autó, amit ha tuningoltál a külseje is megváltozott 1 cseppet (Nissan 350Z, Mustang-ból Saleen) Szóval itt is elképzelhető. Egyébként mennyi autót is írt a hivatalos lista? Mert az első vidiben 176-ot ír, ha jól látom 0:48-nál
5.
rappit
első videó egy kicsit olyan mintha egy szarabb sims lenne nem ? most akkor ez egy autós játék lesz vagy öltöztetős ?
4.
kharami
#1: Ahogy mondod! Kezdek már kicsit ráunni a TDU ra , inkább adnák már ki! Ez kb olyan , minthogy van egy mozifilm és a premier előtt ellövik az összes trükköt jelenetet meglepetést!:S
3.
dareal
#2: adott autóknál választható más felni és azoknak a festése, illetve a kárpit festése is módosítható.
további piszkálgatásokról nem tudok - de ez nem jelenti azt, hogy nincs.
2.
vincze1211
#1: Jah.Már a teljes game kéne :D Amúgy ebbe csak festés-eket lehet egyedileg csinálni?Mármint ilyen felni, valami kaszni készlet vagy ilyesmi nincs is benn??
1.
NereusLaceee
Lassan azért kezd sok lenni a videókból :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...