Itt a Gamekapocs RSS-hírolvasó Androidra

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 26.
  • Hír
Link másolása
Régóta hiánycikknek számított egy igazán használható RSS-hírolvasó, mellyel a Gamekapocs híreit, bejegyzéseit követhetik nyomon az androidos telefonokat használó olvasóink. Az áttörés megszületett - tölthető az alkalmazás, mellyel igazi érintésbarát körülmények között böngészheted magazinunkat.

Mi magunk éreztük magunkat kényelmetlenül, hogy eddig nem létezett egy tisztességes RSS-hírolvasó, mellyel nagy terhet vettünk volna le az androidos olvasók válláról (és adatforgalmáról, ugyebár). Az eset nem maradt annyiban, dareal nevű olvasónk éjt nappallá téve azon szorgoskodott a feed.nu nevű app-generátorral, hogy az érintőképernyős platformon is kényelmes legyen a GK-t böngészni. Nincs jobb szó az elragadónál.

 

Amint látható, tökéletes munka, mely elméletileg figyeli, hogy van-e már frissebb verzió belőle. Az aktuális verziót itt tudod magadévá tenni:

A Gamekapocs RSS-hírolvasó letöltése

Vagy az alábbi qr kód segítségével:

Még egyszer hatalmas köszönet darealnak!

5.
5.
dareal
regisztráltam a marketen, már onnan is elérhető az app.
4.
4.
X360_FaNbOy
3.
3.
dareal
frissítettem egyet (pár elírást javítottam), valamint így leellenőriztem, hogy az auto update működik-e. igen, működik :)
amikor rákérdez, hogy frissítesz-e, akkor a "webről" gombbal frissítsétek, mert a marketen hiába próbálnátok, nem fog menni, ott (még) nincs fent!
2.
2.
demon68
köszönöm, ezt sokat fogom használni ;)
1.
1.
dareal
köszi, hogy kikerült ;)

használjátok egészséggel!

marketen ne keressétek, oda (még) nem regisztráltam (csinálok 1-2 programot, ha azokat úgy vélem, hogy ideje, hogy kikerüljön, akkor befizetem a 25 dolcsis regisztrációt, addig nem :))

éjt nappallá téve azért nem kellett melózni (ma reggel csináltam), mert a feed.nu-val igen gyorsan lehet efféle cuccokat generálni, ajánlom figyelmetekbe.

még pár apróság:
notification-ként jelzi, ha új hír érkezett, egy hírt megnyitva azt meg lehet osztani (facebook, twitter stb, ami adott android készülék "share" részénél elérhető, tehát sms-ben, emailben stb)
a híreket a gamekapocs rss-ből a feed.nu szedi, így ha a feed.nu kiesik, akkor nincs hír, csak fekete képernyő (ezen azért lehetne javítani, feed.nu kieshetne és sima rss-t szedhetne, de gondolom a feed.nu-nak is fizetnie kell valamiből a szerver(ei)t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...