300-350 dollárba fájhat majd az NGP

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 28.
  • Érdekesség
A PSP utódjára ugyan még várni kell, azonban az már most nyilvánvaló, hogy az NGP nyújtotta teljesítményért és funkciókért bizony jó mélyen a pénztárcánkba kell majd nyúlnunk. A Nintendo 3DS-nél szinte biztosan többe kerül majd a konzol, és lehet a PS3 mostani árára is sikerül ráígérni.

A tegnap bemutatott Next Generation Portable lehengerelte a közvéleményt, a Sony olyan elképesztő teljesítményt és funkciókat tudott felmutatni, amit még bizonyos asztali gépek gyártói is megirigyelhetnének. Egy dologról azonban nem meglepő módon hallgattak a japánok, és ez bizony az NGP ára.

Az már borítékolható, hogy a kütyüért mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Az Electronic Entertainment Design and Research elemzője, Jesse Divnich a GameIndustry.biznek adott interjújában úgy tippelte meg, hogy durván 300-350 dollárba kerül majd a NGP, azaz annyiba, mint most egy PlayStation 3.

Divnich szerint mindegy, hogy a NGP sikeres lesz-e, a konzol már most emblematikus darabja lesz a handheld-kütyüknek: "A piac megérett a high-end játékra, az NGP komoly veszélyt jelent a hordozható szórakoztatóipari termékek minden formájára" - mondta, majd hozzátette, hogy az NGP specifikációit ismerve a handheld piac már most megváltozott. "A hordozható szórakoztatás jövője a Sony kezében van."

A Sony még csak körülbelüli árat sem említett, de az európai részleg fejese, Andrew House szerint "megfizethető" áron kerül boltokba a konzol. Úgy legyen.

47.
shooter1234
Hát igen, nem mostanában fog megjelenni. Pedig már nagyon várom. Jó kis cucc ez. Nem is fogok csodálkozni, ha 100ezret elkérnek érte. Max várok többet, mert annyiért én sem akarom megvenn, max az a 70, de akkor is még várnék vele.
46.
boxgamer12
jó de zeke csak találgatások majd meglátjuk évvégén én bizok benne h 70 lesz de ha nem akk sincs semmi para.
45.
thernielle
Én anno 100-ért vettem a PSP-met. Nem rögtön a megjelenés után, elég sokat vártam. Nagyon naivnak kell lenni ahhoz hogy valaki azt gondolja, ennél kevesebb lesz.
44.
boxgamer12
figy nem lesz olyan sok eltérés mivel azért 90 ért kivenne má sztem max 75k lesz ha több akk senki se fogja venni
41.
boxgamer12
Jolvanna. 40. sztem is de rem TV kábele lesz!
39.
amd33
Mondtam én hogy nem lesz 100k egy kézikonzol vicces lenne...
Viszont ez a 60-70k-s kezdő ár jó ezért a baromi frankó kis kütyüért!
38.
NECROSMOKE
#37: Szerinted miért van a KAMERA benne?Még 2 is!
37.
boxgamer12
Apostol köszi a vidit volt amit még nem láttam. Am egy alap kérdés merült fel bennem vajon lehet majd vele fényképezni?:D:D
36.
Apostol360
http://www.youtube.com/watch?v=jKsWSzAe5R4&feature=topvideos nem tom volt-e már ez a vidi :),ha nem akk jó bámékszkodást :D
35.
Beau
Nagyon vevősnek tűnik.
34.
Netsu
Már csak az a kérdés,hogy kinek lesz "megfizethető"... Egy ilyen fejesnek minden megfizethető :)
33.
boxgamer12
31: igen fontolgatom mindig is akartam egy PS3-mat és most itt van minibe nekem nagyon teccik és ugy is akko lesz karácsony:D:P ja és köszi az infot . Valamint nagyon remélem h majd rálehet kötni TV-re .
32.
#31: Sorry, elírtam!

"Én is ÚGY tudom," akart lenni!
31.
#29: Én is tudom, még idén, de az év vége felé jelenik meg! Veszel egyet, nemde?
29.
boxgamer12
Mikor jön ?? nekem az rémlik h év végén de nem vok benn biztos :D évvégén?
28.
Jackie Estacado
Jóféle :D
Megéri az árát.
27.
OLLiE
Srácok, miért sírtok az árán ?? Az ár nagyon is korrekt!! Amit tud, azt meg is kell fizetni én tutira megveszem, mert a 2 analog segítségével b@szott jó lesz fpseket játszani.juuuj must have !!!
26.
sayainbarni
Jónak néz ki.Megpróbálok félre rakni rá
25.
daenath
Ha figyelembe veszuk az inflaciot, ez nem is olyan nagy ar erte, arrol nem is beszelve hogy gyakorlatilag egy hordozhato PS 3-at kapsz kezhez. De mint masok is irtak, nem a vilag e resze a cel kozonseg.
24.
deviques
#4: 300-350 dollár szerinted külföldön a legkisebb fizetés 10-15%-a? :)
Ne hidd, hogy Magyarországon kívül mindenki mindenhol gazdag.
22.
batnor
#19: Itt a 3ds ára/ és egyben legolcsóbb helye is/
http://www.gamestop.hu/hirek/nintendo-3ds-ajanlo-es-elorendeles-/371

És csak 55k.
21.
zola2000
Annyira nem lesz drága, a 3DS 250 dollár lesz, ez meg 350. bár lehet mire ez megjelenik, a 3DS ára lemegy 200 alá, akkor drága lesz, tekintve, hogy az is egész jó grafra képes a biohazardban, és az MGSben +3D...
20.
boxgamer12
én boxos vagyok de ezt vlaszeg beszerzem mondjuk volt PSP-m is az annyira nem fogott meg majd talán ez :D de nagyon brutál...
19.
ZsupiDav
#9: A Nintendo 3DS is 70k-be kerül és ahhoz képest nem drága. Ha csak szimplán a 70k-et nézzük az valóban sok pénz, de szerintem megéri. Az egy más kérdés, hogy mi csak álmodozhatunk a 300-350 dolláros árról és kezdhetünk megbarátkozni a 300-350 eurós árral, mivel van ahol a dollárt és az eurót egy az egyben váltják (lásd: üzleti élet).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...