Képeken és videón a Platinum Games új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 28.
  • Képek
Link másolása
A múltkor Max Anarchy néven mutattuk be Nektek a Platinum Games új játékát, akkor azonban csak egy japán előzetesből szemezgettünk, nem tudhattuk, hogy Európában és Amerikában Anarchy Reigns címmel kell érdeklődni a játék után. Most már tudjuk, ráadásul jó minőségű képeink és teaserünk is van róla.

A hét elején a Famitsu legfrissebb száma nyomán tudtunk hírt a Max Anarchy készültéről - ezt a játékot jelentették most be a nyugati piac számára Anarchy Reigns címmel. A programot a Platinum Games fejleszti, és újfent a Sega vállalta magára a kiadói teendőket, elvégre a korábbi projektek - Bayonetta, Vanquish és társai - során már összerázódott a két csapat.

 

 

Az Anarchy Reigns PS3-ra és Xbox 360-ra készül, s alapvetően egy kompetitív multiplayer mókára kihegyezett, bunyós-vagdalós-lövöldözős akciójáték lesz, melyben a játékosok változatos játékmódokban és stílusban fűthetnek be egymásnak. Bár a rendelkezésünkre álló információk szűkösek, annyi már biztos, hogy a rend kedvéért a singleplayer és a kooperatív mód sem marad majd ki, és a játék szereplői között biztosan feltűnik majd a Wii-exkluzív MadWorldben, fekete-fehérben debütált Jack is. Megjelenés ősszel, friss képek a galériában, teaser trailer pedig alant.

5.
5.
Irasalgor
#2: Hát ez tényleg nem :
4.
4.
MangaBoyKing
3.
3.
Jackie Estacado
#1: Az ám,jól néz ki a bemutató.
2.
2.
GeeZa
Ez se éri meg PC-re...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...