Játék készülhet Ringo Starr főszereplésével

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 29.
  • Érdekesség
A The Beatles egykori dobosa ugyan már szerepelt videojátékban, azonban a minap levédette a saját nevét is, ami arra utal, hogy szólóban is játékhős lehet belőle. Persze nyilván nem fog kétméteres pallosokkal és hatvankilós gépfegyverekkel rohangászni, de a hír mindenképpen érdekes.

Richard Starkey, ismertebb nevén Ringo Starr utoljára a 2009-es E3-on promózott videojátékot, mikor is a Microsoft konferenciáján maga ült be a dobok mögé, hogy eljátsszon egy-két nótát a még megjelenés előtt álló The Beatles: Rock Bandben.

Ringo Starr számára tehát nem újdonság a játékok világa, s most úgy néz ki, szólóban is kipróbálná magát: a minap levédette a "Ringo" elnevezést, melyet a leírás szerint számítógépes játékokhoz, illetve interneten és vezeték nélküli eszközökön keresztül letölthető játékokhoz használhat majd. A bejegyeztetés a "hagyományos" játékokra, így játékautókra és plüssfigurákra is vonatkozik.

Hogy mire készül a mester, arról fogalmunk sincs, de valószínűsíthető, hogy a projektnek köze van a pályafutásához, és nem valami fantasy szerepjáték készül a főszereplésével.

3.
Slik
biztos a Rango című animációs filmből készült játék copyja lesz :D
2.
Mortis
Fogy a pénz, nagyon fogy...
1.
tjames
azért ez már....szánalom....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...