Késik a LEGO Star Wars III

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 30.
  • Csúszás
Link másolása
Egy hónapot csúszik a LEGO Star Wars harmadik részének megjelenése, jelentette be a LucasArts. A készítők az extra várakozásért cserébe, kiadtak egy új fejlesztői naplót, amelyet a játék "szinkronmunkálatai" kapcsán vettek fel - idézőjelben, mert ugye a LEGO-játékokban nem sokat beszélnek a karakterek.

Az eredeti elképzelések szerint a LEGO Star Wars III: The Clone Wars Amerikában február 15-én, míg Európában február 18-án jelent volna meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, PSP-re és DS-re, azonban a LucasArts egy hónappal eltolta a boltokba kerülés dátumát: jelen állás szerint március 22-én, illetve március 25-én várható a megjelenés.

A LEGO Star Wars harmadik része csak közvetve kötődik a Star Wars-filmekhez, a játék ugyanis az azonos című animációs sorozat első két évada alapján készül. Éppen ezért a játékban főleg az innen ismert karakterek fognak feltűnni, de ha minden igaz, több olyan hőssel is összefutunk majd, akik valamelyik moziban tették tiszteletüket.

A LucasArts és a Telltale a napokban kiadott egy új fejlesztői videónaplót is, amely a szinkronmunkálatokról készült. Érdekesség, hogy bár a játékbeli karakteret ugyanazok a színészek alakítják, mint a rajzfilmben, itt a LEGO-stílus miatt nem beszélhetnek, csak hümmöghetnek és furcsa hangokat adhatnak majd ki.

5.
5.
Mortis
Csak legyenek benne újítások...
4.
4.
danez11
jee imádom a legos játékokat :D
3.
3.
Beau
Most valahogy nem érzek akkora gondot.
2.
2.
Hardy
Jó pofa játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...