Csonttörő Mortal Kombat előzetes érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 30.
  • Videó
Link másolása
A Warner Bros. ránk szabadította a Mortal Kombat legújabb trailerét, melyben a röntgensugarak mögé nézünk és megtekinthetjük, hogy milyen belső sérüléseket szenvednek harcosaink egy jól bekapott ütés során. Ha nem félsz a behorpadt koponyáktól és a törött bordáktól, mindenképpen nézd meg.

Az új Mortal Kombat nem csak a külsőségekre megy rá, látványos kombók végén a bekapott ütések nem kímélik a harcosok anatómiai rendjét, a kamera ráközelít, és röntgenképekhez hasonló stílusban láthatjuk az elszenvedett durva sérüléseket. Emlékeztek még a Végső állomás 3D filmvégi jeleneteire? Na, valami ilyesmit várhatunk Ed Boon csapatától áprilisban, csak nem ilyen elcsépelt tinihorrorok szintjén.

25.
25.
biohazard rex
ehhez külön kombó kell ha betöltődött a csík
24.
24.
NECROSMOKE
#19: Én csak azért írtam mert,az ilyen még ebben a játékban is hülyeség egy kicsit,mert ha beadom ezt a csnttörő mutatványos cselt és az álla vagy a hátgerince eltörik,akkor annak 6 óra,holot még fél élete hátravan,azt majd lepüfölitek és utánna amikor jön a FATALITY,akkor(ez csak egy példa)jól hasba rúgod ő meg holtan fog összerogyni mint egy kezeletlen marionette bábu.Na ez nagyon NAGY hülyeség lenne.Amugy tetszik nagyon a gém.
23.
23.
PankiManki
nagyon király, jöjjön már ki ! :D bár a Gorot már igazán kivehetnék a játékból, ugy utálom :D
22.
22.
hakydakillah
Nekem nagyon bejön, anno a régi NFS:HP-ben pont az ilyen rövid bejátszásokat bírtam (főleg ugratáskor), és nem tudtam megunni.
21.
21.
Henry82
#20: Amiket példaként felhoztál, az tényleg túlzás, de azért nekem is furán adja ki magát, ha végignézem, ahogy ripityára törik a nyakcsigojája, aztán felpattan és megy tovább a fight.
Az ilyen jeleneteket tényleg a végére kellene rakni, mondjuk mint egy egyszerű (egy-két gombos) kivégzési mód, a kombóhuszárok meg nyomathatják a profi kivégzéseket.
20.
20.
Apostol360
#19: bocs nekiállnak bomlani :D(az izmok -_-*) :D
19.
19.
Apostol360
#17: bírom az ilyen valósághoz való viszonyítást :D:D kedvencem amikor haverom elkezdett hisztizni h dead spacebe h-h még jöhet fej nélkül,mert a valóságba ilyen nincs :D:D mondom hát tuti h nincsXDD,másik haverom meg azt elemezgette h milyen hülyeség h cod7be igy futnak a zombik amikor 20 perc után az izmok elhalnak....mondom nee fáááraaasz :D:D...(tudom picit eltérem a tárgytól bocsi :D).
18.
18.
felegyi
#13: Ez az hogy menet közben... és szerintem igencsak lenullázza a kombomérődet :) jó eséllyel 1 menetben 1-et tudsz eltolni, HA ezt választod... mert nagyon fincsa mozdulatok vannak ezek mellett :) !
17.
17.
NECROSMOKE
Érdekes de egy kicsit hülyeség mert ha az első rundában beadom,akkor igazábol meg kellene halnia amikor a koponyát csak ugy összezuzod.Amugy érdekes csak egy idő után már az egész törésjelenetet látni fogod és unalmassá kezd válni.
16.
16.
wildláma
ERMAAAAAAAAAAAAAAAAAAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15.
15.
SLi
Nem igazán jött át h miért is lesz ez jó, de ettől függetlenül kötelező vétel.
14.
14.
xICEMANx
13.
13.
tjames
#8: ez NEM fatality.
Ez menet közben elóhozható plussz akció, ha elég kombót tolát előtte, és a kombómárce már felkúszott, akkor lehet ilyent ütni.
12.
12.
McDuff
a végére azért már 1 kicsit kirázott a hideg,ennyi ropogó csontot látni,néhol elég túlzás,de mégis élethű,főleg a hangok.BBBrrrrrrrrrr...:D
11.
11.
adam0527
#7: ja haverokkal a legjobb az ilyen játék.
10.
10.
tomesz17
nagyon durvaa már alig várom:D
9.
9.
Mortician
#8: Nem. A fatality animáció egészen más lesz, sokkal brutálisabb. Ez tudtommal bizonyos mozdulatoknál jön elő.
8.
8.
huszti
miért kapcsolnád ki? szerintem biztos nem játék közben lesz majd, hanem meccs lezárás képpen, amolyan fatality. 2. winningél szét zúzod a picsába a csontjait...szóval nem hinném h lassítja majd a játékot
7.
7.
Apostol360
#6: sztem simán istenkirály lesz....tekken6ba is félórás kombókat nyomunk és tök király :D remélem telelesz ilyennel...ilyenkor lehet üvölteni havernak: "na mivan ba*dmeg? :D "
6.
6.
tjames
Bizony simán unható ez a látványos mód. Ugyanis lelassítja a játékmenetet.
Hidd el 2 hét játék után már te is kikapcsolnád!
NAGYON jó hogy tudja ezt, és én is bekapcsolva hagyom amíg csak lehet....
A másik megoldás az, ha mondjuk meccsenként csak mondjuk 1x lehet előhozni.... akkor nem zavaró
5.
5.
felegyi
#1: Ezt megunni? Nem hinném hogy olyan gyakori elem lenne a játékban hogy egyhamar megunnánk...
4.
4.
Apostol360
bakker túlsok az előzetes én már a gamet akarom!!!!
3.
3.
sayainbarni
Jól néz ki.Lehet hogy veszem
2.
2.
szogyenyi
Nem rossz, bár ez se mai videó
1.
1.
Dresa
Remélem ki lehet majd kapcsolni ha már meguntuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...