Február végén jön a Dragon Age 2 demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
Nem maradnak kipróbálható verzió nélkül a Dragon Age rajongók, ám ezúttal a PC-seknek kedvez a szerencse, s még az sem biztos, hogy mindenki szabadon részesülhet a jóból. A Bioware elsőként a GameStop áruház megrendelőihez juttatja el a demót.

A Dragon Age 2-be előzetesen 2011. február 23-án tekinthetünk bele egy demó formájában, a leleményesebbek már február 11-én, ám csak akkor, ha a GameStop törzsvásárlói vagyunk. A Bioware állítólag velük vette fel elsőként a kapcsolatot, hogy együtt segítsék promótálni a sikervárományos RPG folytatását. Ilyen hatalmas ügyfélbázissal rendelkező cég pedig tökéletes erre.

Fontos tudni, hogy az EA még nem erősítette meg a kipróbálható verzió érkezését, ám úgy tűnik, hogy most csak a PC-seknek kedvez a szerencse, a konzolosok a hír szerint kimaradnak a jóból - bár erre nem vennénk mérget. Tény, hogy a játék március 11-i megjelenése előtt valamilyen formában belekóstolhatunk a kalandokba.

A Dragon Age 2 továbbra sem spórol a vérrel és az erotikus jelenetekkel, a felnőttebb téma megköveteli a 18+-os besorolást

Idevágó hír még, hogy immáron lehet jelentkezni a Dragon Age facebookos kivetülésének zárt bétatesztjére. Akik nem restek belevágni a Legends küldetéseibe, harcolni és építeni birodalmukat, jelentkezzenek az alábbi linken.

7.
7.
Vendu
Remélem a grafikán javítanak.
6.
6.
leviske
A konzolosoknak ugyan miért kéne demo? A PC-seknek is inkább amiatt lehet érdemes letölteni, mert kiderül, hogy a gépükön hogy fut.
5.
5.
HerodPK
Hat en felek foileg az eddig latott gameplyek aapjan sok embernek az uj styl bejon nekem nem ....amit lattam eddig 1 5 skilles hacknd slahre hasonlit:S
van 3 skill az toljad neki ..hol marad a tactikazas meg a csaopptepites...tank healer dps.....etc....semmi
meg a jo oreg dialogok ..mikor mi a hlyes valsza:S szep szep de ha az lessz belole amit eddig lattam akkor offos.. 1 et szerettem:S
bar lehet nem is igy van a videok utan en offoltam a temat nem is neztem es olvastam rola szinte semmit..
4.
4.
Kreeg
jáhá ezazz végre valami a pc seknek is kijár...az 1. rész nekem benne van a top 5 kedvenc gameba csak 1-2 helyszín nemjött be de a awakening jobban bejött szoval ha már ott jók voltak a helyszínek itt miklesznek
3.
3.
Sarkadi
Az első részt nem vittem végig,egy idő után elég unalmasnak éreztem,de nem volt rossz játék,csak nem az én izlésem.Ezért ezt is kifogom hagyni,de majd megnézem a DEMO-t.
2.
2.
mdr88
Beszabehu... eddig mindig lázadtam, hogy miért csak a konzolok kapnak, demót, mivel ott tök mindegy mivan szépen fog futni a cucc. Pc-re - ahol meg ugyebár számít (nem feltétlen ennél a játéknál), hogy van-e erőmű vagy nincs - bezzeg nem kaptunk demókat. (Jó persze ehhez hozzátartozik az is hogy nem egy PC-s gamer lesz az első aki fizet a játékért, de máshol is van warez). De lényeg a lényeg... az egyik best of kipróbálásáig napra pontosan 3 hét van hátra :D ennyit talán kibírok 8)
1.
1.
Split
Ritka dolog ez, hát örüljünk neki együtt! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...