Minden platformra lesz Dragon Age 2 demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA és a Bioware végett vetett a spekulációknak és megerősítette, hogy nemcsak a PC-s felhasználók számára lesz kipróbálható változat a Dragon Age 2-ből, hanem mindhárom platform játékosai részesülnek a mókából. A demóban a játék prológusába tekinthetünk bele, három karakterosztály közül választhatunk.

Korai volt a PC-sek kárörvendése, hiszen Xbox 360-ra és PS3-ra is lesz demóverzió a Dragon Age 2-ből - az EA a kiélezett piaci versenyben nem merte meglépni az exkluzivitást. A korai bepillantásra február 22-én kerülhet sor.

Az akció-RPG első fejezetébe tekinthetünk bele a demóban és három karakterosztály közül választhatjuk ki a nekünk legszimpatikusabbat. Megtudhatjuk azt is, hogy milyen képességek és adottságok teszik Hawke-t igazi legyőzhetetlen hőssé. Ha az oktatórészt végigtoltuk, s a történet elkezdődött a játékosok előtt nyitva áll a Dragon Age világa, legalábbis Kirkwall területe, ahol közelebbi kapcsolatba kerülhetünk Isabellával - persze az ő szándékai korántsem olyan tiszták.

Ha végeztél a demóval, megnyithatunk egy speciális fegyvert, a Hayder's Razort, mely egy ősi törpe penge, ami növeli életerőnket, manánkat és harci képességeinket - a jutalmat a Dragon Age 2 végső változatában kaphatjuk meg.

A demó tehát február 22-én lesz elérhető PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.

2.
2.
Mortis
ÓÓÓ...Mondjuk logikus döntés, de szerintem a BioWare most sem vár sokat a konzolos változatoktól. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...