Leépítések a Rock Band fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Most, hogy a Harmonixot felvásárolták, kezdetét veheti az újraszervezés: a hírek szerint leépítések várhatóak a Rock Band fejlesztőinél, mert a csapat jelenlegi - valljuk be, nem túl nagy kaliberű - projektjeihez kevesebb emberre van szükségük. Pontos számokat nem ismerünk.

Nehéz idők járnak a Rock Band-sorozatot jegyző Harmonixra, a gitáros ritmusjátékok lufijának kipukkanása óta alig származott valami bevételük az egyébként meglehetősen jó újításokkal rendelkező Rock Band 3-ból. A csapatot azóta eladta a korábbi tulajdonosa, a Viacom, az MTV Games kiadót pedig bezárták.

A Harmonix jelenleg a Columbus Nova befektetői csoport tulajdonában van, ahol máris megkezdték a csapat átszervezését. A leépítéseket a Harmonix jelenlegi projektjeihez igazítják, s bár pontos számokat nem ismerünk, a Joystiq értesülései szerint a 240 fős gárda 15-20 százalékáról lehet szó.

A fejlesztőcég mostanában Rock Band és Dance Central DLC-kben gondolkodik, illetve egy 3DS-cím is készül náluk, ezek pedig értelemszerűen nem követelnek meg annyi főállásban dolgozó munkatársat, mint a korábbi játékaik. A Harmonix megígérte, hogy gondoskodik a lapátra tett alkalmazottak "jó kezekbe kerüléséről".

3.
3.
Irasalgor
Amúgy, szerintem azért is kezdenek ezek megbukni, mert mindenáron kell egy jó 20-as költeni rá, főleg a gitár meg stb...oké hogy egyszer elég, de akkor is
2.
2.
Mortis
Páli fordulatra van szükség. Leledzik bennük potenciál. Kár lenne nem kihasználni.
1.
1.
waynerooney108
Tényleg nem nagy cuccokon dolgoznak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...