Szünetelnek a Kings and Castles munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Meghatározatlan időre félretették a Kings and Castles című stratégiájukat a Supreme Commander fejlesztői. Chris Taylor és a Gas Powered Games pont egy éve jelentették be a címet, és bár a játékból sokat nem mutattak, azóta egy raklapnyi videóblogot adtak ki, amelyben a mindennapi bohóckodásaikat láthattuk.

Chris Taylor a Big Downloadnak adott interjújában erősítette meg, hogy meghatározatlan időre felfüggesztették a Kings and Castles munkálatait. A Gas Powered Games videóblogjaiból tükröződő lelkesedés miatt szinte érthetetlen a döntés, és egyelőre maga Taylor sem árult el bővebb részletket a szünet okairól - mint mondta az "időzítéssel" voltak problémák.

Bár nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni, az ilyen kényszerpihenők a játékiparban gyakorta végződnek végleges törléssel. A Kings and Castlesről nem sokat tudtunk, de a Supreme Commander, a Dungeon Siege és a Demigod után biztosan nem nyúltak volna annyira mellé a srácok. A fantasy stratégiát tavaly februárban jelentették be, a játék PC-re és konzolokra készül(t).

3.
3.
Irasalgor
Hát, lehet ennek lőttek...sebaj, van annyi RTS mint a csillag
2.
2.
Mortis
Forró a talaj. A mai gazdasági helyzetben nem lenne meglepő a törlés.
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...