Aranylemezen a Dragon Age 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 12.
  • Hír
Link másolása
A Bioware hivatalosan is bejelentette az örömteli hírt, miszerint véget ért a két éves fejlesztési idő, aranylemezre került várva-várt dark fantasy szerepjátékuk újabb fejezete. Vajon megéri a várakozás, tényleg egyszerűsödött a játékmenet? A véglegeshez közeli verzióba tekinthetünk bele majd' egy órán át.

A két éves fejlesztési idő véget ért, a kanadai csapat nem habozott sokat, bejelentette, hogy a munkálatok befejeződtek, a mesterlemez megérett a sokszorosításra. A népszerű univerzum ismerős, csupán az eleddig még fel nem fedezett szeglete lehet ismeretlen, ám ennek egy hónap múlva vége. Kalandozás, vér, romantika és fix főhős - ugyan a folytatás kevésbé igérkezik komplexebbnek, mint az előd, de több tizenórára magához fog láncolni mindenkit. 

A fejlesztésért felelős Mike Laidlaw a minap élő videóchaten mutatta be a Dragon Age 2 megjelenéshez közeli verzióját, akit érdekel a szűken egy óra tömény játékélmény, az feltétlen látogasson el erre az oldalra.

A szerepjáték március 11-én érkezik mindhárom platformra.

A hírre p.balou hívta fel a figyelmünket.

15.
15.
boxgamer12
A Dragon Age Originsbe mit ajánlotok, Rugó vagy Mage vagy Wari?:D
14.
14.
IceColdKillah
Remélem a rugó megmarad overpower kasztnak! XD Az a legjobb amikor elölről szurkálom az ájult ellenfél tarkóját egy karddal, ráadásul baromi gyorsan :P
13.
13.
Irasalgor
12.
12.
Beau
Én azért várom, remélem jó lesz.
11.
11.
Adamknight
Márciusban-áprilisban egy csomó jó játék fog megjelenni (Pc-re). Már alig várom.
10.
10.
boxgamer12
#9 :S:S Most nem káromkodok egy cifrát inkább ...... am köszi az infot:D
9.
9.
343i
#8: Biztos várni kell rá 1-2 évet, mivel csak játékos oldalról jöhet. EA már nem foglalkozik itthon hivatalos fordításokkal.
8.
8.
boxgamer12
engem a magyar feirat érdekel:D rem lesz ha várni is kell rá legyen ..
7.
7.
Split
#6: Nos igen, de egy fecske, meg a nyár esete (Tóth Marival :D )...
6.
6.
vuliem
#5: Konkurenciának ott a CD Projekt. A Witcher 2 is nagyon készül. Nem akarok semmit elkiabálni, de lehet, hogy a lengyel srácok most maradandóbbat fognak alkotni, mint a Bioware. Ettől függetlenül viszont sztem a Dragon age is király lesz.
5.
5.
Split
Nem akarok rosszat mondani a BioWare-re (Isten őrizz!), de az utóbbi évek RPG-i már nem olyanok, mint a kilencvenes évek keményvonalas szerepjátékai (nem csak a papír / ceruza alapúakra gondolok). Persze örüljünk, hogy nem egy tündérkisasszonyos gyerek-light-fantasyt kapunk, de én amondó vagyok, hogy egy kis konkurencia nem tenne rosszat a stílusnak!
4.
4.
caleb007
Nekem sem tetszik az a tálca szerű izé ott alul, de majd megszokom. Muszáj lesz. :)
2.
2.
vuliem
A videó sztem egészen durva, bár a kezelőfelület még mindig nagyon lepukkant az Origins-hez képest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...