Naruto: Ninja Storm 2 bajnokság indul márciusban

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 16.
  • Rendezvény
Link másolása
A múltkori Tekken-bajnokság után egy újabb, Anime nappal egybekötött versenyt szerveznek a rendezők: a főversenyszám a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 című játék lesz, a játékosok PlayStation 3 platformon mérethetik meg magukat. A helyszín: Kiskunfélegyháza; az időpont: március.

A KAMI, Kecskeméti Anime Videojáték és Képregény Klub és a KAZE, Kiskunfélegyházi Anime Meet szervezésében megrendezésre kerülő bajnokság csak a nap egyik fénypontja lesz, hiszen AMV és PV vetítés, táncszőnyeg, rajzverseny, rajz workshop és animekvíz is várja a résztvevőket, nem is beszélve a 16 fős mini Naruto Shippuden: Narutimate Accel 2 (PlayStation 2) versenyről. Lesz Mondo és Animeland stand, emellett a szervezők díjazni fogják a legjobb cosplayert is.

Az eseményt a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Házban tartják március 12-én, 11 és 17 óra között (6100, Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. - térkép). A nevezési és belépő díj 700 forint lesz: nevezni elsősorban a rendezvény Facebook oldalán lehet, de ha minden kötél szakad, a helyszínen is fogadnak még el nevezéseket, sőt: az Accel 2 versenyre csak itt lehet jelentkezni!

A részletes programlistát itt találjátok, bővebb információkat pedig a hivatalos weboldalról és Facebook oldalról szerezhettek. Jó mulatást!

17.
17.
vergil14
16.
16.
Ryukian
Ritkanagy csalódás volt a játék. A story módjában annyi párbeszéd van, amennyi egy normálisabb rpg-ben se.A falra másztam tőle, annyit pofáztak. Viszont a harcrendszer tetszett. Igaz, hogy a Rise of a Ninja és a Broken Bond után kegyetlen nehéz volt átállni, de mikor sikerült, már nagyon élvezetes volt. De a story miatt elő sem szoktam venni.
Egyébként a GameKapocs nem akarta esetleg letesztelni? Kíváncsi lettem volna, mit gondoltok róla....
Tutira nem megyek. Nagyon messze van. És a PS-hez mindig is gyökér voltam. Túlságosan hozzászoktam a 360-hoz, így számomra a Ps-sel vívott csata eleve vesztes XD
15.
15.
giga321
Minden pénteken átszoktunk menni osztálytársamhoz. Xboxon toljuk mindig a Naruto-t
14.
14.
Dark_Temptation
13.
13.
kriss
szar az irányittás de rohattúl
12.
12.
nero66
#5: Öcsém szét ne ess...xD


Amúgy tényleg elég szívás h olyan messze van!!!!!! :S
11.
11.
Mortician
#10: Nem. Csak X360 és PS3.
10.
10.
adriano28
9.
9.
hakydakillah
5. te aztán ritka kódoltan írsz :-)

Elmennék talán én is, de rohadt messze van számomra :-(
6.
6.
Tacskoexe
Szerintem remek kis játék ez, de azért versenyt rendezni vele egy ilyen gyökér egyszerű semmi harcrendszerrel??? Csak azért rendezik mert benne van a címben, hogy Naruto...
5.
5.
jakarate
én talán elmek megnézni de nem simerem a játékot de biztos jólesz de nem értem mért ps2 nyomjáté mondjuk nekem is van de fejled a techno
4.
4.
szabovagyokk
ejj, xbox kontrollerrel csapatnám, de így esélytelen, hogy elmenjek
2.
2.
mohaneji
ja cink pedig nagyon elmennék versenyezni meg is van a 3karakterem team meccsre.
1.
1.
NinjaNorb
Fene hogy olyan messze van:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...