Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra érkezik a Naruto: Ultimate Ninja Storm második része, amely új kalandokat ígér.

Nálunk is megjelenik Switch-re a Naruto-trilógia

Noha a hét elején még csak a japán verzióról szóltak a hírek, a Bandai Namco végül megerősítette, hogy Európában is megjelenik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Switch-verziója.

Augusztusban jön a Naruto-gyűjtemény

Ráadásul rögtön kettő! A dobozos formában is elérhető Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy mellett a némileg szerényebb (és csak digitálisan elérhető) Trilogy-csomag is megjelenik nyugaton. Lássuk a tartalmat!

Csak PS3-ra jön a Naruto-gyűjtemény

Örülhetünk, hogy Európába születtünk, hiszen a PS3-tulajok gyűjteményes formában is beruházhatnak a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm első három részébe. A masszív csomag február elején érkezik.

Naruto-versenynap lesz Kecskeméten

Az L.V.U. Kulturális Egyesület és a NARUTO Videojáték és Anime-Manga Közösség október 24-én rendezi meg a II. NARUTO: The Ultimate Ninja Tournamentet, ahol értékes nyereményekért küzdhettek majd.

Enslaved - és végre megvan a 700 ezer

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb buktája volt az Enslaved: Odyssey to the West, no nem azért, mert annyira rosszul sikerült volna. A kiadó a sűrű ünnepi szezonnal magyarázza azt, hogy a játékból mindössze 730 ezer példány kelt az októberi megjelenése óta. Egymillióval számoltak novemberig.

Naruto: Ninja Storm 2 bajnokság indul márciusban

A múltkori Tekken-bajnokság után egy újabb, Anime nappal egybekötött versenyt szerveznek a rendezők: a főversenyszám a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 című játék lesz, a játékosok PlayStation 3 platformon mérethetik meg magukat. A helyszín: Kiskunfélegyháza; az időpont: március.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Ultimate Ninja Storm 2 - itt a legújabb trailer

Új Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 előzetes látott napvilágot. A játék bámulatosan néz ki, nagyon eltalálták, hogy milyennek kell egy ilyen stílusú játéknak lennie.