Kinectes Sesame Street játék jön Tim Schafertől

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezúttal nem akármilyen projektbe vágta azt a bizonyos fejszét Tim Schafer és csapata, a Double Fine. A Warnerrel kötött megállapodás értelmében Sesame Street játékot fejlesztenek, amely ráadásul csak és kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős kamerájával, a Kinecttel lesz irányítható.

Jobban elemében van a Double Fine, mint eddig bármikor: míg a Psychonautsra és a Brütal Legendre együtt hosszú éveken át kellett várni, addig az utóbbi fél évben már ez a harmadik projektjük. A Costume Quest és az Stacking után ezúttal egy Sesame Street játék fejlesztésébe kezdtek, méghozzá Kinectre.

 

 

Egyelőre nem sok részletet ismerünk a Sesame Street: Once Upon a Monster kapcsán, a bejelentésből annyi szűrhető le, hogy egy jópofa akció-kalandjátékkal lesz dolgunk, amiben interaktív sztori, különféle fejtörők és elsajátítható képességek várják a Kinecttel rendelkező Xbox 360-tulajdonosokat.

A játékban természetesen az összes fontosabb Sesame Street karakter, így többek között Elmo és Cookie Monster is feltűnik - a megjelenés idén ősszel várható.

Thx p.balou!

11.
11.
hakydakillah
10 .Ez nálunk is pontosan így van :-) Eddig korosztálytól függetlenül sokan próbálták, és nem kellett magyaráznom a gombokat, csak beállnak játszani és kész. Sajnálom, hogy ilyesmiket jelentenek be, az úszás volt az eddigi legnagyobb baromság. Engem kinectre nem érdekelnek a hardcore címek, de ilyen kifejezetten party játék még jöhetne pár.
10.
10.
Yami
#3: Édesapám már túl van az 50-en is, aztán mégis nagyon megtetszett neki a Kinect. Egyszerűen, ez egy nagyon közvetlen módja a játékok irányításának, amit az idősebb nem informatikán és gombos kütyükön nevelkedett korosztály is könnyen el tud sajátítani. Úgyhogy vasárnaponta mikor összejön a család mindig tartunk egy kis bowling bajnokságot Kinect Sports-ban.
8.
8.
daenath
Jaj, az uszo szimulator utan meg ez is, hat ez nem semmi, legkolebb mi jon? Teletubbies? Ugylatszik hogy a kisded korosztalyt celoza meg a M$ :P
7.
7.
Urahara
Cookie Monster FTW!

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs ikszbokszom
5.
5.
air 2
A lányomnak ez tuti bejönne, ő három éves múlt!
3.
3.
Netsu
#2: Szerintem egy 30 éves apukát nem a TV előtti ugrándozás fogja lekötni. :)
2.
2.
Apostol360
#1: sztem apukának van kinectje és ha van benne egy kevés jóérzés oda engedi őt a boxhoz :)
1.
1.
jakarate
na ezis egyojan játék ami csak kicsiknek de főlleg nagyok fognak vele játszni gondolom agy 8-éves gyereknek nincs kinektje szóvel ez egy kalap SIT (kaki)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...