Anyád eléggé béna a Dead Space 2 multiban

  • Írta: InGen
  • 2011. február 17.
  • Videó
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy anyukáink utálni fogják a Dead Space 2-t, de ezek szerint ha mégsem utálnák, és leülnének multizni vele, akkor viszont eléggé bénák lennének. Ami egyébként nem lenne meglepő valaki olyantól, aki életében először kap a kezébe egy Xbox 360 kontrollert.

Azt hiszem, mindenki tapasztalt már hasonlót a lenti kis videóban látottakhoz. Amikor először anyád kezébe adod a kontrollert, az ő első kérdése is nyilván az lesz: "Hol van az ölés gomb?" De lehet, hogy mégsem.

Az mindenesetre valószínű, hogy a Dead Space 2 multiplayert nem édesanyáinknak találták ki, de ha akad olyan anyuka a Gamekapocs olvasói között, aki erre szívesen rácáfolna, akkor nyugodtan írjon egy e-mailt a következő jeligével: "Bármikor bealázom Ca$h-t a Dead Space 2 multiban".

33.
33.
Reptile
am én irnék Ca$hnek,de nekem nem indul a multi...-.-'
32.
32.
lackosor6
Keresztapám 60 éves és nagyban tolja a Heroes III-at, NFS U2-t és az Age of Empires II-t! A múltkor AoE-t tolta, amikor ott voltam náluk, erre játék közben megkérdi tőle keresztanyám a konyhából, hogy átfejlődött-e már az X korba???!! (már nem emlékszem melyikbe) Csak tátottam a számat...:D
31.
31.
tjames
30.
30.
toarpad
Nem tudom , mért vicces/jó kampány fogás ha vén trottyosokkal hirdetik ezt a játékot :D
29.
29.
Folti90
Hatalmas ez a videó, fater a silent hill 5-öt próbálta ki, azt se tudta mi merre? Aztán össze-vissza kulázta magát az első 10 percben, tök jó volt nézni ahogy csodálkozik a dolgokon. Nagy ritkán (kb. évente 1x, azért rákattan valamelyik "lövöldözős" játékra) XD
28.
28.
Mortis
Iskolákban is így kell tanítani. :)
26.
26.
fojesz
Nekem meggyőződésem, hogy azért került a DualShock 3 kontrollerbe mozgásérzékelés, mert az ilyen játékot még nem látott egyének nem nyomkodják az irányítót, hanem rángatják. :)
25.
25.
mark825
én egyszer még a PS2-ön adtam oda a joyt faternak a nfs-ben de faltól falig ment muter szépen lassan mint egy öregasszony:) és semminek nem ment neki aztán elvettem tőlük majd én megmutatom azt án uccu neki aztán cak azt mondták hogy te igy játszani hogy semmit sem látsz az útból meg ilyenek. :) csak az a baj ha megkérdem hogy nem-e játszana akkor aztmondja hogy nem pedig kár röhögnék egy jót xD
24.
24.
Ca$h
#21: Még nem vagyok 33, úgyhogy azt hiszem eme forradalmi pillanat most történt meg. Köszönöm neked az infót... a válaszom: telibehányom ki mit gondol erről, nekem tetszik! ;)
23.
23.
PolluxHUN
#3: Ma reggel küldtem be a hírt. Eddig a főoldalra nem rakták ki. a Blogok között olvasható első helyen.
22.
22.
Hardy
#1: Kontroller volt a jelem az oviban szóval... :D
21.
21.
falselight
#16: és 33 éves korodig még senki nem hozta tudomásodra, hogy az ikszdézés vállalhatatlan egy bizonyos kor után?
20.
20.
Ca$h
#19: Hát nem aranyosak? XD

Scoo: igen tudom ... :)

haky: XD
19.
19.
Dentis 360
Az előző videóban majdnem elájultak a rémülettől,most meg vérszemet kapva tapostak agyon mindent ami mozog! x)
18.
18.
hakydakillah
17. olyan gombom nekem is van :-D
17.
17.
Scoo
#16: Az szívás. Mindenesetre most arra gondoltam (bár biztos tudod), hogy szerkesztőként naná, hogy van szerkesztő gombod :)
16.
16.
Ca$h
#15: Aham... 23 éves koromig még a 10 éves PC-met se tudtam tunningolni... :(
15.
15.
Scoo
#14: Mert puncsos vagy azért! Könnyű annak aki aranykanállal a seggében jött a világra (meg egy kontrollerrel a kezében) ;)
14.
14.
Ca$h
#11: Érdekes, nem van olyan, sőt még moderálás és törlés is! XD
13.
13.
pjoco
Ahhoz képest élvezték! xD
12.
12.
Scoo
#9: Persze most nem az elütésekre gondolok, azt gyakran megteszem én is. De azért egy alany, állítmány, tárgy jól jön néha.
11.
11.
falselight
#10: ja, mert minek már egy 'szerkesztés' gomb a kommentekhez?
10.
10.
Ca$h
9.
9.
Scoo
Néha komoly gondot okoz egynéhány komment elolvasása. Lehet, hogy agyáink nem tudnak multiban játszani, de tudnak helyesen írni! Nincsenek nagy igényeim, de azért egy értelmes mondat, itt ott egy pont vagy neadjisten vessző azért beleférhetne.
8.
8.
vergil14
uristen mi ez a nagy reklám meg a többi neszorakozzatok már mijennek képzeltétek multiban hát én pont ijennek de az öreganyok minek kelletek az rejtéjmarad örökre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...