Hivatalosan is készül a Medal of Honor 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Medal of Honor producere, a terebélyes szakállal megáldott Greg Goodrich tegnap a hivatalos Medal of Honor blogon megerősítette, hogy valóban készül háborús FPS-ük következő része. Bár az előző fejezet kritikái nem tündököltek, mégis 5 millió darab talált gazdára belőle, szóval itt az idő a hibák orvoslására!

Az afganisztáni, valós háborús helyzeteket is felvonultató újkori Medal of Honor, bár nehezen talált magára, az EA marketingje megtette a hatását, így a vásárlók kedve is megjött hozzá: több mint ötmillió példányban talált gazdára. E kedvező adat után már nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás, aki eddig kételkedett is benne, arra Greg Goodrich is rácáfolt a minap a hivatalos MoH-blogon.

"Igen, a Danger Close jelenleg is dolgozik a következő Medal of Honoron. A közelmúltban az EA bejelentette, hogy a MoH újraindítása nagy siker volt, több mint 5 milló példányban adták el a játékot. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Nektek, hogy támogattatok bennünket, mint új stúdiót és a legendás frencsájzt."

"A tavaly októberi indulás óta sokat tanultunk, figyeltük, és felszívtuk a visszajelzések nagy részét; nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy továbbmehetünk a következő cím felé. Alig várjuk, hogy többet is elmondhassunk, úgyhogy látogass vissza gyakran a honlapunkra és a Facebook-oldalunkra."

Goodrich hozzátette: "Mint azt mindannyian tudjuk, a célunk az volt, hogy egy mai katona történetét meséljük el a legnagyobb tisztelettel és áhitattal. Sok elismerő levelet, és e-maiilt kaptunk a világ minden tájáról, aktív szolgálatot teljesítőktől, veteránoktól és családjaiktól a múlt ilyen aprólékos ábrázolásáért. El sem tudom mondani, milyen fontos ez. (...) A Medal of Honor mindig is a rajongók szenvedélyéből táplálkozott, valamint a férfiak és nők kötelezettségvállalással járó áldozatát mutatta be, akik fegyveres szolgálatot teljesítenek.

Ez lesz a járható út a Medal of Honor frencsájzban, örülünk, hogy itt vagy a fedélzeten!"

További részletek hamarosan.

28.
28.
Netsu
#27: Mármint,az első részről beszéltem,a gyenge elméjűek kedvéért. :D

Jöjjön csak a második is,remélem a drámából nem adják alább! :)
27.
27.
Netsu
Most fejeztem be,immár másodjára. Nagyon tetszik. A játék a reptér elfoglalása után kezd nagyon EPIC lenni,a végén meg sírva tudnék fakadni. Fantasztikus :) A rövidsége ellenére is gyalázza az összes lelketlen,és érzelem mentes CoDot. Hihetetlen élmény ez a játék. :)
26.
26.
Quent1n
#24: Szerintem nem a történet miatt lesz egy játék sokkal realisztikusabb. Sok olyan sztori van ami akár igaz is lehetne.. Sokkal közelebb áll a CoD-hoz mint pl. egy OF vagy ARMA-hoz. Azoknál lehet, hogy nem igaz történetből csinálták a sztorit de minden másba ég és föld a difi szerintem. A BF meg valahol félúton lehet.
25.
25.
Jinbobo
A medal of honor legnagyobb baja, hogy rövid, és semmi kihívást nem igényelt még hardon sem. Amíg tart a sztori addig jó, csak hogy eltelik 4óra és már vége is. 14000ft-ért én nem egy 4órás játékot akartam. Igaz ott a multi, de nekem az fps multizás nem jön be, nincs értelme. Ha nem adna érte trófeákat, valszeg még kevesebben tolnák a multis részt. Miért nem lehet egy jó 10órás fpst csinálni? Azért mert a grafika meg a skriptelt jelenetekkel elfogy a pénz. Én még egy MOH-t nem veszek! Killzone3- Bodycount - Duke Nukem ezek a várandósak!
24.
24.
Mathia$
#22: a történetet egy igazi sztori alapján írták, egy ott szolgáló tiszt elbeszélése szerint. Nem sokat módosítottak rajta. Így mondható hogy sokkal realisztikusabb mint a cod. Nem azt írtam hogy realitásban a MOH maga a tökély, de sokkal jobban hasonlítható a most folyó harcokhoz mint a cod. Battlefield hangulathoz képest pesze messze elmarad az összes háborús FPS.
23.
23.
Hardy
Ha olyan lesz mint az egy, max kipróbálom azt szevasz...
22.
22.
gorezalan
#9: "ez érthető, a fiatalabb generációnak(pár jó embert kivéve) nem jött be, ők inkább a coddal építik le az agyukat." LOL ezt honnan veszed?! sztem ez kb annyira realisztikus, mint egy traktor szimulator. COD-ot se szeretem, de a medal az egyenesen kaka. A battlefieldel egyet ertek, foleg multi miatt, az odabaszos.
19.
19.
simon 555
#16: unod Afganisztánt?:D
milyen játék van amiben benne van még rendesen az Afgán hadszintér?
16.
16.
Quent1n
#9: Az igazi katonai életet szvsz egy játék se tudja bemutatni. De ha realizmus akkor meg már inkább egy OF, vagy egy ARMA. Szerintem. :)

Egyébként meg jöjjön a MoH csak találják meg a saját útjukat a fejlesztők, azt kívánom nekik. Nekem ez kicsit BF kicsit CoD annyira nem jött be, Afganisztánt meg már halálosan unom.
15.
15.
lackosor6
#1: Igazából bármelyik folytatás esetében így van! Mindig a név miatt veszed meg mi másért??
Sztem nem volt sokkal komolyabb, mint a Black Ops, de nekem jobban tetszett! Bár ez nem a MoH érdeme, hanem a BO szégyene!
14.
14.
Irasalgor
Nem volt ez rossz...nem volt olyan jó mint a bad Company 2, de jobb volt mint a COD...és a sztorija klisés, de egész jó

Pont úgy mint Hakydakillah-t
13.
13.
qpy
Szerintem a legérezhetőbb ütőkártyája pont az volt, hogy szebb mint a rivális.
11.
11.
MangaBoyKing
Hát pedig ez egy akkora buás volt hogy hujuj.A Cod bármely része jobb mint ez, bugos,csunya graf mi kell még Ja tudom EA.
10.
10.
bsg09
#8: Lassan hozzátehetjük:
Unom, hogy nem volt 3 órás a kampány...
9.
9.
Mathia$
Na végre egy jó hír!
#1: ez érthető, a fiatalabb generációnak(pár jó embert kivéve) nem jött be, ők inkább a coddal építik le az agyukat. Ez a játék komolyabb és realisztikusabb lett sokkal, az igazi katonai életet bemutatva. Inkább a felnőtebb generációnak szól. (Ne érts félre a cod se rossz.)
Nekem csak a grafikájával és fizikájával volt bajom a játéknak, na meg a buta AI-val, de ez mind a múlté hiszen a második rész alatt Frostbite 2.0 fog dübörögni!

Battlefield az ász!
8.
8.
futurenoise
A BO után ez volt a másik nagy nevű FPS, amit nagyon vártam, és ez is hatalmas csalódás volt számomra.
Unom, hogy szkriptelt jelenetekkel van teletömve egy játék.
Unom, hogy egy csőben kell mennem szinte végig.
Unom, hogy nem én irányítom a játékot, hanem egy előre megírt sztorit kell végigvinnem.
Talán ezért is várom már nagyon (NAGYON), a Bulletstormot. :)
7.
7.
Hanoi
Az első részt elég gyakran összehasonlították a cod mw1-2 történetével, de szerintem messze jobb lett mint a cod széria, már csak az 1 történetének végéből is gondoltam, hogy a moh-nak itt nem lesz vége.( az egyik katonának volt egy elég egyértelmű mondata) Nekem tetszett.
6.
6.
simon 555
nekem nagyon tetszett.a Story teljesen magával ragadó volt a végén majdnem el is bőgtem magam:D
csak sajnos rovid volt:(na meg a multi is elég bugos volt de amugy nekem nagyon megérte.már csak a BF3 béta végett is ami nyáron jon.
ha hosszabb story lesz benne és javítják a multi hibáit akkor nagyon jo lesz és én tuti megveszem.de a story játékmenetén ne változtassanak mert az ugy jo ahogy van szerintem.nem kell ennél porgősebb mert így a "valóságos".
5.
5.
Kochee
Én nem játszottam vele, úgyhogy nem tudok semilyen kritikár mondani. De névvel kapcsolatban igen, nemtudom de manapság a já´tek címekkel nem vagyok megelégedve. Medal of Honor 2? Az PS1 jelent ki, és még sok folytatása volt. Akkor miért Medol of Honor 2? Ott van pl a legújabb NFS: Hot Pursuit, ami már egyszer 1998-ban piacra dobtak. És ugyanez van a filmeknél is. Én ezekkel nem vagyok mefelégedve.
4.
4.
themagott
Az első rész hangulata nekem megkapó volt, és habár nem volt olyan izgalmas, pörgős, mint a black ops vagy az mw2 de végig a realitás talaján maradt szerintem, sokban különbözött a cod szériától, és nagyon bejött, ha kicsit pörgősebbé tudják tenni a 2. részt akkor nagyon jó játék lehet
2.
2.
hakydakillah
Nálam az utolsó pár pálya,főleg a végso hangulata,zenéje,drámaisaga kárpótolt minden negativumert.Azt a hangulatot adta,hogy hiába lövöldözunk,esélytelenek vagyunk.Szerintem sokat tanultak a hibákból,és a 2es tényleg igazán jó lesz.
1.
1.
Sarkadi
Nem azért vették meg 5 millióan,mert olyan jó játék,hanem a név miatt.Én óriásit csalódtam ebben a részben,a 2-re sem leszek vevő...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...