Játék készül a Battle: Los Angeles alapján?

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalos bejelentés nem volt, az ausztrál ORTT már értékelte is a Battle: Los Angeles játékverzióját. Hogy milyen adaptációt készít a Konami a legújabb idegenes filmből, azt nem tudni, de kétséges, hogy a közelgő megjelenés miatt egy egyszerű arcade címnél komolyabb próbálkozással rukkolnak majd elő.

A Battle: Los Angelest az idei év egyik legígéretesebb ufóinváziós filmjének tartják, az Aaron Eckhart főszereplésével készülő mozit itthon március 17-től vetítik majd A Föld inváziója - Csata: Los Angeles címmel. Bár a név mindent elárul, azért megmagyarázzuk: bolygónkat megint megtámadják az idegenek, az amerikai tengerészgyalogság (ki más?) pedig ezt nem hagyja annyiban.

A pletykák szerint játékváltozat is készül, az Australian Classification Board honlapján már olvasható az adaptáció értékelése. Ebből kiderült, hogy a játékot a Konami fogja kiadni, a fejlesztésért pedig a TimeShiftet is jegyző Saber Interactive végzi - nem mellesleg ők dolgoznak a Namco Bandai-nak szánt Inversion című játékon, sőt a pletykák szerint a Halo első részét is ők fogják felújítani.

Akárhogy is, ha a Battle: Los Angeles játékváltozata létezik, alighanem a filmmel együtt mutatkozik majd be, így kétséges, hogy egy letölthető arcade játéknál valami komolyabb próbálkozásra számítsunk.

10.
10.
Richi12
nekem is aza véleményem h nem lehet vmi nagy durranás!!!!!
nagyon késve kezdik el a fejlesztését és így vagy jó lesz maga a game de rohadt rövid vagy pedig egy avatar stílúsú unalmas, de a késői kezdés miatt nem sülhet el jól!!
de kitudja, lehet, h kellemeset csalódunk! remélem így lesz!:D:D
7.
7.
cena24
Zsíír a szerelmem (Michelle Rodriguez) ebben is játszik.Már csak ezért is megnézem mert amúgy ki nem állhatóm az ilyen filmeket :D
6.
6.
X360_FaNbOy
Szerintem egy Avatarhoz hasonló minőségű játék lesz belőle..
4.
4.
Mortis
Sci-fi fronton ez labdába sem fog tudni rúgni a Super 8 mellet...
Azért persze korrekt filmre számítok. A játékhoz meg nincs komment.
2.
2.
ricsi217
ez nagyon zsir ezt a filmet néztem meg vmeik nap mármint a bemutatót és nagyon tetszett de játék is nagyon kiváncsi vok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...