Összehasonlító képeken a Tomb Raider Trilogy

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 7.
  • Képek
Link másolása
Mint arról korábban beszámoltunk, márciusban jön a Tomb Raider Trilogy nevű PS3-as gyűjtemény, amely Lara Croft utolsó három kalandját tartalmazza majd egyetlen Blu-Ray lemezen. A Crystal Dinamics a minap kiadott hat darab képet, melyeken a PS2-es verzióhoz hasonlítják a felújított játékokat.

A március 25-én boltokba kerülő csomag a Tomb Raider: Legend, a Tomb Raider: Anniversary és a Tomb Raider: Underworld játékokat fogja tartalmazni, s mint minden hasonló gyűjtemény, elsősorban ez is a korábbi játékok HD-felbontásra húzásával dicsekedhet majd, de természetesen nem marad ki a trófeatámogatás sem.

Az Underworld ugyan már megjelent PS3-ra, a Legend és az Anniversary viszont még nem: ezek a játékok anno csak PS2-re voltak elérhetőek. A most érkezett képek ezekkel a változatokkal hasonlítja össze a Trilogy felújított címeit, s ahogy arra számítani lehetett, a jobboldali verziók annak rendje, s módja szerint élesebbek és részletesebbek is.

10.
10.
evelin8536
#8: én azt vettem észre hogy a Tomb Raider legend meg a Tomb Raider anniversary nagyon különböznek
9.
9.
evelin8536
#4: nekem meg mind a három egyben vagyis úgy értem hogy a tomb raider legend, a tomb raider anniversary, és a tomb raider underworld ez a három tomb raider meg van nekem egy cédén
8.
8.
Optimus Prime
A Legendnél ugyanaz, mint a PC-s. Next-gen off és on - kár, hogy sok helyen kifagy tőle a játék PC-n -, az Anniversary-nél már érezhetőbb a HD. Bár némelyen inkább csak szűrt hatása van a képnek. Kisebb felbontásban nem volt?!
7.
7.
Berencsit
A Tomb Raider nekem a kategóriájában az egyik kedvencem. ;) de mint azt előttem is mondták, hülye lennék megvenni, ha már megvan mind a 3-om. :D
6.
6.
nincstelen
hm... én a képekből csak annyit vettem le, hogy nagyobb lett a melle! xD Ennyi épp elég is... :D:D
5.
5.
Mortis
Istenem. Egy generációval ezelőtti képeket hasonlítgatnak egy maihoz. Ez kellemes. Elmés dolog. :D
4.
4.
Gorre
Hülye az aki megveszi, közben meg megvan mind a 3 rész neki külön-külön...
De akiknek nincs, ez tökéletes vétel
3.
3.
Robbie17
#1: Azt mondták hogy PS2 húzták fel (többen rákérdeztek) de a Legendbe biztos vagyok hogy x360as :)
1.
1.
bence9
a legend és az anniversary valószínűleg az x360-as verzió
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...